Podziel się wrażeniami!
Kolejnym problemem jaki napotkalem przy uzytkowaniu tego telewizora jest brak telegazety.Mam podlaczony telewizor do tunera PVR Philipsa przez kabel HDMI.Przy probie wlaczenia telegazety na dowolnym programie pojawia sie komunikat "telegazeta niedostepna".Telegazeta byla sprawna na programach analogowych ktore ogladalem przed podlaczeniem tunera cyfrowego.Czy wymagane sa jakies dodatkowe ustawienia zeby dziala telegazeta??
Telegazeta nie działa po złączu HDMI i tak jest prawdopodobnie we wszystkich TV.
To ktoś jeszcze korzysta z telegazety?? Ja już zapomniałem o tej funkcji, nawet nie wiem jak jest u mnie Jak chcę sprawdzić program, korzystam z informacji dostarczanej z dekodrea tv satelitarnej, w cyfrze albo naciskam "pilot" i mam informacje na podglądzie, albo "prog", czy jakoś tak i mam cały szczegółowy program dla wszystkich kanałów. Na n naciskam "info" i też na podglądzie lecę po wszystkich kanałach. Dużo szybciej i prościej niż w telegazecie chyba, że jakieś nowe wersje wyszły, o których nie wiem... A do reszty informacji mam internet, bez porównania do telegazety...
Przez HDMI nie ma telegazety na żadnym tv, ja mam jednak telegazetę poprzez pilota nki (fakt, że wolno chodzi) więc jeśli dekoder ma taką opcję to poprzez niego.