anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

rss w W5500

profile.country.pl_PL.title
ks16-----
Początkujący

rss w W5500

Witam,
Kupiłem ten telewizor juz rok temu. Ostatnio postanowiłem podłączyć go do internetu. Bezprzewodowy router d-link kablem do telewizora i bezprzewodowo z laptopem. DLNA PS3MS - wszystko działa super (przyznam, że aż mi szczeka opadła, kiedy zobaczyłaem, że odtwarza wszystkie filmy z kompa - do tej pory to tylko fotki i ewentualnie mp3 z usb (rzadko bo dźwięk w Bravii nie jest "powalający" :-). Internet też widzi. Wszystkie numerki IP, Bramy itp wyświetlają się w telewizorze prawidłowo. Mapki przy wbudowanych fotkach za znacznikiem GPS ładnie sie powiększają. Pojawiło się parę nowych dodatków do wrzucenia do applicast. Z tych dodatków - chciałbym wykorzystać rss - tylko, że to nie działa. Działa tylko wtedy kiedy wpisuję kanały rss Sony (z czeskiej strony http://www.sony.cz/section/rss" target="_blank bo na polskiej kanałów rss nie ma). Wpisywałem adresy z wątku viewtopic.php?f=57&t=3331" target="_blank, ale żaden nie działa. Wyświetla się komunikat, że nie znaleziono serwera lub błędnie wpisano adres. Wgrałem najnowszy firmware - nie pomogło. Może ktoś ma pomysł jak to uruchomić?

Krzysiek

0 ODPOWIEDZI 0