anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Screen Mirroring

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
resnick_A
Użytkownik

Screen Mirroring

Witam, ktoś ma jakieś z doświadczenia z tematem jak w tytule ? Próbowałem wczoraj podłączyć tablet za pomocą funkcji wireless display do telewizora 55S8505C.Jedyne co mi się udało uzyskać to transmisja dziwięku, ekran pozostał czarny.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.pl_PL.title
Sony_Polska
Community Team

Witamy

w TV należy uruchomić funkcję wybierając w  kolejności  Sieć – WiFi Direct - Ustawienia WiFi Direct. Po wyświetleniu na ekranie grafiki TV i smartfona klikamy wyszukaj urządzenia w funkcji kopii lustrzanej urządzenia mobilnego. 

Pozdrawiamy

Zespół Sony

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4
profile.country.pl_PL.title
Sony_Polska
Community Team

Witamy

w TV należy uruchomić funkcję wybierając w  kolejności  Sieć – WiFi Direct - Ustawienia WiFi Direct. Po wyświetleniu na ekranie grafiki TV i smartfona klikamy wyszukaj urządzenia w funkcji kopii lustrzanej urządzenia mobilnego. 

Pozdrawiamy

Zespół Sony

profile.country.PL.title
resnick_A
Użytkownik

Witam, przetestowane , nie działa, Telewizor pisze że rejestruje urządzenie i nic się nie zmienia. (30 minut)

Urządzenie z androidem zalicza timeout podczas próby łączenia.

profile.country.PL.title
szafa_86PL
Poszukiwacz

U mnie działa bez problemu z telefonem Xperia Z3 i z laptopem lenovo.

profile.country.PL.title
hubig75
Poszukiwacz

Oczywiście, że nie działa. Ja też miałem problemy (KDL-32W705C w połączeniu ze smartfonami Huawei i LG), informacje z instrukcji i z forum Sony nie pomagają.

Hasło "Smart" przy tych telewizorach to jedna wielka lipa, ale na szczęście przy pewnym wkładzie pracy można urządzenia zmusić do współpracy - tyle że ten "smart" musi dotyczyć użytkownika, nie telewizora:smileywink:

U mnie w przypadku obu smartfonów pomogło zainstalowanie dodatkowej aplikacji do smarfona pod system Android - to darmowe AllCast. Być może inne też pomagają, warto spróbować!