Podziel się wrażeniami!
wiecie może czy seria między innymi EX505 z DVB-S będzie normalnie dostępna w Polsce bo poprzednio W5800 z DVB-S była nie dostępna w salonach. A widzę że na allegro już się pojawiają EX505 czy to jakieś nielegalnie ściągane z zachodu i jak w takim przypadku z gwarancją w Polsce
bo już miałem kupić 32 i 55 EX500 ale się wstrzymałem bo bardzo by mi pasowało z DVB-S a jak zwykle w salonach sony nigdy nic nie wiedzą albo tak udają...
A możesz mi napisać skąd pracownicy SC mają to wiedzieć? Strona główna milczy, pomijam fakt że sporo na niej błędów, na szkoleniach też nie mówią o takich sprawach Wielu rzeczy pracownicy dowiadują się dopiero w momencie gdy sprzęt fizycznie mają w salonie i mogą go trochę protestować, a jak są spostrzegawczy to znajdą różnicę miedzy EX500 a EX501
Z tego co gdzieś w necie czytałem, to Sony nie przewidywało wypuszczać tych modeli na nasz rynek. Nie wiem czy coś się zmieniło w tej kwestii. Ktoś na forum pisał, że ma W5800. Ciekawe czy podłączał go pod satelitę i jak coś to jakie są kanały... Ja jednak pozostaje zwolennikiem zewnętrznego tunera satelitarnego.