anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Bravia EX-705

profile.country.de_DE.title
zulk-----
Początkujący

Sony Bravia EX-705

Brak TVN i TVN7 na module CAM Polsatu w Sony Bravia EX-705.Modul sprawny poniewaz w Tunerze Opticum odbiera bez problemu.Co moze byc tego przyczyna.Ponawianie sygnalu przez Polsat nic nie pomoglo.

6 ODPOW. 6
irek6311
Początkujący

Problem czytnika vs moduł Polsatu ,
może wyszedł nowy soft do twojego TV i to zmieni > sprawdż .

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj, niestety tak z modułami bywa. Jakie masz ustawienia modułu w telewizorze?

zulk-----
Początkujący

Na wstepie dziekuje za odpowiedzi na moje zapytanie...
Wersja softu w telew. jest najnowsza a do wczesniejszej nie ma mozliwosci powrotu(a moze jest ale nie wiem jak) , a co do ustawien modulu to mysle ze chodzi o kontrole rodzicielska-jest wylaczona,innych ustawien nie ma.
Czy modul kupiony jako Pre-Paid podlega w tym wypadku gwarancji i kto jej udziela, sprzedajacy czy Polsat?

irek6311
Początkujący

Modul podlega gwarancji i w Salonie Polsatu możesz go Reklamować ,
moim zdaniem to nie wina modulu a czytnika w TV ,
sam mm ten modul też bez abonamentu i kapryśny jest vs tunery sat a mam 3 różne .

zulk-----
Początkujący

W takim razie pozostaje reklamowac u Sony poniewaz TV jest na gwarancji,poniewaz jak pisalem modul w Tunerze sat dziala bez problemu.Tylko zastanawiajace jest dlaczego akurat padlo na TVN i TVN7 ,bo pozostale programy z pakietu w tym i HD odbieraja bez problemu.

MARIUSZEK32
Początkujący

Skoro telewizor jest na gwarancji, to nie czekaj tylko zgłoś się do serwisu, a tam rozwieją się wszystkie twoje wątpliwości.