anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Amplituner DN czy DA

profile.country.pl_PL.title
ozzy111
Poszukiwacz

Amplituner DN czy DA

W zwiazku z tym ze mój amplituner str dn1000 po 2,5 letniej pracy odmówił posłuszeństwa (koszt naprawy 1600 zł). Zastanawiam sie nad zakupem nowego i tutaj mój dylemat czy kupic str DN1030 czy poczekać na model str DA1800es

5 ODPOW. 5
@2222008000018053
Początkujący

ozzy napisał(a):

W zwiazku z tym ze mój amplituner str dn1000 po 2,5 letniej pracy odmówił posłuszeństwa (koszt naprawy 1600 zł). Zastanawiam sie nad zakupem nowego i tutaj mój dylemat czy kupic str DN1030 czy poczekać na model str DA1800es

ja bym poczekał za ES'em....

profile.country.en_GB.title
cyewald
Początkujący

dn to amplitunery budzetowe dlatego padl.Es lepsze komponenty i trwalszy nie padnie za szybko i tylko mozesz zyskac.str dn 1000 to dziecko Howarda z czasow kryzysu.

@2222008000018053
Początkujący

pieniazek napisał(a):

dn to amplitunery budzetowe dlatego padl.Es lepsze komponenty i trwalszy nie padnie za szybko i tylko mozesz zyskac.str dn 1000 to dziecko Howarda z czasow kryzysu.

miałem DE597 też podstawowy, służy 8 rok bez napraw co prawda już nie umnie, podarowałem go nie wybrednemu kumplowi z pracy......ozzy a co dokładnie padło, że naprawa aż na tyle została wyceniona??

ozzy111
Poszukiwacz

Jak stwierdził serwis Sontronic uszkodzeniu uległa płyta cyfrowa hdmi.

profile.country.en_GB.title
cyewald
Początkujący

miałem DE597 też podstawowy, służy 8 rok bez napraw co prawda już nie umnie, podarowałem go nie wybrednemu kumplowi z pracy......ozzy a co dokładnie padło, że naprawa aż na tyle została wyceniona??
tak tylko sam wiesz ze ampli z przed 8 lat to inna bajka ja tez mam ampli k47-dziesiat co tam dzila do teraz a te ampli dn1000 inne to z czasow kryzsu.wiesz co sie wtedy działo