anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gdzie znajdę adres MAC BluRay'a?

maniunio57
Początkujący

Gdzie znajdę adres MAC BluRay'a?

Witam serdecznie! Pytanko, tak jak w temacie : gdzie znajdę adres MAC odtwarzacza? ;> Odtwarzacz to BluRay S-550. Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi i pozdrawiam!

7 ODPOW. 7
oldguest
Początkujący

Chodzi o wpisanie na Access Listę do routera? Najszybciej chyba w logach routera poszukać (jeśli się nie połączy powinien być zapis w logach z adresem MAC).

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

maniunio57 napisał(a):

Witam serdecznie! Pytanko, tak jak w temacie : gdzie znajdę adres MAC odtwarzacza? ;> Odtwarzacz to BluRay S-550. Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi i pozdrawiam!

A nie ma na naklejce, na odtwarzaczu?

------------------------------
fotoamator
maniunio57
Początkujący

Nie korzystam z routera. Podłączyłem kabel od internetu prosto do BluRaya. Na odtwarzaczu nie mam żadnej naklejki.. Jest jakieś inne miejsce, w którym znajdę ten adres? Pozdrawiam

oldguest
Początkujący

maniunio57 napisał(a):

Podłączyłem kabel od internetu prosto do BluRaya.

Przez ciekawość zapytam co to za internet? Jutro sprawdzę gdzie można znaleźć MAC.

maniunio57
Początkujący

Witam serdecznie :c10 Internet mam z tak zwanej "radiowki"-kabel do komputera idzie z dachu
Za okazana pomoc bede BARDZO WDZIECZNY :c2 Wczesniej mialem problem z podlaczeniem neta do nboxa ,ale tam adres MAC byl na obudowie ktory musialem podac mojemu operatorowi :radiowki" ,zeby to wszystko funkcjonowalo

oldguest
Początkujący

W ustawieniach BD jest pozycja "Informacja o systemie" tam jest podany MAC adres.

maniunio57
Początkujący

Bardzo dziękuję! Już wszystko działa :) Dziękuję za podpowiedź w sprawie tego MAC'a. Pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczom szczęśliwego Nowego Roku! :D