Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie! Pytanko, tak jak w temacie : gdzie znajdę adres MAC odtwarzacza? ;> Odtwarzacz to BluRay S-550. Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi i pozdrawiam!
Chodzi o wpisanie na Access Listę do routera? Najszybciej chyba w logach routera poszukać (jeśli się nie połączy powinien być zapis w logach z adresem MAC).
maniunio57 napisał(a):
Witam serdecznie! Pytanko, tak jak w temacie : gdzie znajdę adres MAC odtwarzacza? ;> Odtwarzacz to BluRay S-550. Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi i pozdrawiam!
Nie korzystam z routera. Podłączyłem kabel od internetu prosto do BluRaya. Na odtwarzaczu nie mam żadnej naklejki.. Jest jakieś inne miejsce, w którym znajdę ten adres? Pozdrawiam
maniunio57 napisał(a):
Podłączyłem kabel od internetu prosto do BluRaya.
Witam serdecznie Internet mam z tak zwanej "radiowki"-kabel do komputera idzie z dachu
Za okazana pomoc bede BARDZO WDZIECZNY Wczesniej mialem problem z podlaczeniem neta do nboxa ,ale tam adres MAC byl na obudowie ktory musialem podac mojemu operatorowi :radiowki" ,zeby to wszystko funkcjonowalo
W ustawieniach BD jest pozycja "Informacja o systemie" tam jest podany MAC adres.
Bardzo dziękuję! Już wszystko działa Dziękuję za podpowiedź w sprawie tego MAC'a. Pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczom szczęśliwego Nowego Roku!