Podziel się wrażeniami!
Jestem zielona z tego tematu ale chcę zrobić prezent przed Euro mężowi i jakie głosniki, kable i jak podłączyć taki zestaw. Tylko nie chcę wydawać na to fortuny.
Myślę, że taki prezent wiążę się z dużym ryzykiem wtopy... Możemy oczywiście coś kupić nie wydając fortuny, a może się okazać, że mąż myślał o czymś innym za 3000-4000zł. Chyba, że to nie "fortuna" to można coś zaproponować.
Na głośniki chcę przeznaczyć max 500 zł a pokój mam 12m2 więc nie ma co szaleć z moca.
Moc to nie wszystko... W takiej cenie to można jedynie głośniki komputerowe kupić (ważne, żeby miały wejście optyczne i analogowe) lub PS3 SoundBar:
http://game-pz.ru/published/publicdata/WWWGAMEPZRU/attachments/SC/products_pictures/PS3-Surround-system-01_enl_enl.jpg
Dzięki za podpowiedź, to co w tej cenie można kupić.Masz może jakiś wybrany zestaw?
A na drugi raz nie dam się wrobić niekompetentnemu sprzedawcy z euro agd bo mogłam pozwolić sobie na kino domowe to mnie przekonał, że bez problemów podłącze głośniki.
Ale zdajesz sobie sprawę, że głośniki komputerowe nawet pilota nie mają i żeby włączyć/wyłaczyć czy pogłośnić trzeba do nich podejść? Ciężko doradzić przy takim budżecie ponieważ każde rozwiązanie to będzie jakimś tam substytutem niż prawdziwym produktem.