Podziel się wrażeniami!
Czy to dobra cena za ten zestaw?Wiem,że głosniki nie są złe lecz nie wiem nic na temat tego amplitunera.
http://www.redcoon.pl/B332026-Sony-STR- ... Id=skapiec
cena dobra.na pewno zagra sto razy lepiej niz twoje kino z pudla.to podstawowy ampli i zje twoje bdv280 na obiad
Dokładnie tak. A w przyszłości zawsze można zmienić głośniki na jakieś lepsze. Z reguły zestawy głośników bardzo nie tracą na wartości, także w przyszłości odsprzedanie ich i zmiana na lepsze, nie będzie wiązała się z wyjątkową stratą finansową.
pieniazek moje kino BDV-E280 się popsuło
A tak na serio to ja je popsułem .Zaraz na początku jak mi je przywieźli,wyciągałem antenę...i chyba za mocno.Efekt był taki,że ten dzinks troszkę wyszedł.Sprzęt chodził,ale gubił fale,aż wreszcie nie dało się go załączyć.Odesłałem do serwisu i tam stwierdzili,że gwarancja nie obejmuje takiej naprawy.Teraz muszę wybulić 233zł
Ważne,ze gwarancja nie przepadła.Ale zaczynam się rozglądać za nowym sprzętem.Tego odsprzedam i dołożę do nowego.Chyba,że nikt go nie kupi,to dam synowi.Mam nadzieję,że nic poza tym nie spaprali,bo mam złe doświadczenie z serwisami.Miałem kiedyś magnetowid Philipsa,który walił się co chwilę.Jak tylko wracał z serwisu,to jedno naprawili drugie zepsuli.I tak aż padł całkowicie.Oczywiście już po gwarancji.Ale myślę,że serwis PRAM stanie na wysokości zadania.Wszystko opiszę jak kino wróci z serwisu.
daj znac jak bedziesz mial zamiar kupowac polece tobie pare dobrych budzetowych rozwiazan opartych na ampli sony