anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

STR-DH 510 problem menu

profile.country.pl_PL.title
sylw79
Początkujący

STR-DH 510 problem menu

Witam.
Mam problem z amplitunerem STR-DH 510 :. Otóż, nie można wejść w menu główne urządzenia. Po wciśnięciu przycisku AMP MENU na pilocie na wyświetlaczu pojawia się tylko: A CALIBR i FM TUNER lub TV (w zależności od tego co jest akurat włączone). Amplituner współpracuje z telewizorem SONY BRAVIA oraz BDP-S480. Dodam jeszcze, że zaraz po zakupie wszystko było ok.
Z góry dziękuję za pomoc.

5 ODPOW. 5
spolDon1fhkbr
Początkujący

A nie trzeba tam wcisnąć pierwsze "Shift" potem "Amp menu"?

sylw79
Początkujący

No niestety, to by było zbyt proste.
Dzięki za zainteresowanie.Jakby coś jeszcze wpadło ci do głowy, to wal jak w dym, spróbuję wszystkiego.

@2222008000018053
Początkujący

sylw79 napisał(a):

No niestety, to by było zbyt proste.
Dzięki za zainteresowanie.Jakby coś jeszcze wpadło ci do głowy, to wal jak w dym, spróbuję wszystkiego.

może po prostu jeszcze raz zinicjalizować/zresetować amplituner :) z tego co wiem dużo do poustawiania nie ma :) chwila moment i gra... :c20 w instrukcji pisze jak zrobić reset....chyba przez 5 sek trzeba przycisnąć i trzymać przycisk "power" na amplitunerze do czasu kiedy pojawi się napis "cleraing" a potem "cleared"

sylw79
Początkujący

Niestety dalej to samo. Inicjalizacji odbiornika próbowałem już kilka razy, usunąłem też wszystkie dane z pamięci pilota i dalej to samo. Chyba trzeba będzie oddać sprzęt do serwisu.

M_Jaremczuk
Początkujący

a czy nie jest tak przypadkiem jeśli nie zrobiona była pierwsza kalibracja? I amplituner celowo nie "puszcza" dalej w menu żebyś wykonał kalibrację.