Podziel się wrażeniami!
witam,
zastanawiam się nad zakupem urządzenia BDP-S185 i chciałbym dowiedzieć się z jakich usług VOD mogę korzystać ?
ipla ? iplex ? tvn ? etc ?
Z tych wymienionych a także z wielu innych. Więcej na ten temat możesz znaleźć an tej stronie: http://www.sony.pl/hub/internet-tv
dzieki
iplexu nie widac
Czemu wolisz iplex? Nie przekonuje Cię ipla w HD?
czasami lepiej mieć większy wybór filmów w SD niz HD chociaż skłaniam się ku SONY
PS: jak mogę to podłączyć do kina domowego samsung HT315 ? component ?
O ile dobrze rozszyfrowałem specyfikację techniczną Twojego kina to proponował bym HDMI oraz przewód optyczny dla dźwięku. HDMI jest opisane jako tylko wyjście a optyczne tylko jako wejście. Component również będzie działał ale wg mnie zawsze lepiej korzystać z najlepszego możliwego rozwiązania.
reasumując:
WIDEO: SONY > TV over HDMI
AUDIO: SONY > HT over Cox/Comp.
Czy dobrze rozumiem Twoja odpowiedz ?
No tak, pominąłem telewizor. Szykujesz się na trochę trudną operację. Sam czegoś takiego jeszcze nie robiłem. Podłączenie jednego modułu kina domowego pod drugi a razem pod telewizor może być kłopotliwe.
Kino możesz podłączyć pod TV tak jak opisałem wyżej. A BR Sony pod Twoje kino tak jak sam napisałeś componentem. Powinno działać ale głowy nie daję.
dzięki za podpowiedz, w wolnej chwili zweryfikuje to
ps: pytanie, kupiłem ten odtwarzacz - jest bez naklejki reklamowej o internecie i takim tam..
widziałem ten sam egz. w Auchan rozpakowany na wystawie - takową naklejkę miał, czy to znaczyłoby ze dostałem używany/ekspozycje ?
ps: jak mogę zarejestrować BR aby mieć do specjalnych funkcji ? otrzymałem paru cyfrowy kod. rejestrowałem się na stronie sony.pl ale nie widziałem pozycji "specjalny kod urządzenia" ?
Podpinam się pod temat czy planowany jest TVN PLAYER? w tym odtwarzaczu?