- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W poprzednim modelu wykonując przywrócenie ustawień fabrycznych spowodowało wyczyszczenie danych oraz reinstalacją aktualnej wersji. Więc bez obaw. Ja jednak dla rzadnej apki nie zrobiłbym formata. Za dużo czasu na instalację, zmiany ustwień apek i personalizację.
Jeśli tak bardzo zależy Ci na korzystaniu z internetu w małym okienku spróbuj aplikacji Floating Browser.
FF. 14mm. 35mm. 50mm. 85mm. 135mm. 500mm. 70-210
thank god i'm a photographer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie potrafię Ci pomóc w kwestii wbudowanej przeglądarki, ale polecam Ci instalacje chrome zdecydowanie przyjemniejsza w użytkowaniu przeglądarka:smileyhappy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Paweł, ale nie chodzi o klasyczne używanie przeglądarki, ale o dodatkowe okienko (multitasking się to zwie).
dobromirro - chciałem sprawdzić, czy da się odinstalować i zainstalować ten widżet i odinstalowałem internet ze small apps i ... i teraz będę bez internetu w małych aplikacjach. Bo nie ma tej appki w sklepie 😕
Nie wiem co się stało u Ciebie, ale serwis pewnie zaleci przywrócenie ustawień fabrycznych tabletu (usuwa wszystkie dane) 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W poprzednim modelu wykonując przywrócenie ustawień fabrycznych spowodowało wyczyszczenie danych oraz reinstalacją aktualnej wersji. Więc bez obaw. Ja jednak dla rzadnej apki nie zrobiłbym formata. Za dużo czasu na instalację, zmiany ustwień apek i personalizację.
Jeśli tak bardzo zależy Ci na korzystaniu z internetu w małym okienku spróbuj aplikacji Floating Browser.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj