Podziel się wrażeniami!
Amerykanie wczoraj dostali aktualizację z wersji 3.885 do 3.915 jednak nie jest to jeszcze N.Kto chce sobie przetłumaczy :).Ciekawe czy u nas też coś wpadnie na dniach.Ciekawe info o dodaniu PAP-u.
Dostali do jakiego modelu TV, z którego roku?
@Bruno79 do każdego modelu,który miał v3.885 to są model 2015 i 2016 (do połowy roku chyba)
Już mogłeś przetłumaczyć te pare zdań
To znaczy ja mam tłumaczyć? Przecież to są proste komunikaty. Jedno jest pewne .Nowa wersja oprogramowania do naszego TV zbliża się wielkimi krokami
Czekam z niecierpliwością.
Panie i Panowie z Sony...może zdradzicie nam jakieś szczegóły? Dziękuję
Podziwiam entuzjazm Ja wolę pozostać sceptykiem (rynek amerykański jest jednak dla Sony nieco atrakcyjniejszy od polskiego) i co nawyżej mile się zdziwić
Znam od dawna. A co w tym pocieszającego?
Harmonogram zostanie ogłoszony jesienią a:
1. Jesień trwa trochę
2. Harmonogram a nie sama aktualizacja czyli mogą np. zapowiedzieć że aktualizacja bedzie miała miejsce na wiosnę 2018
Czas pokaże. I czym tu się podniecać?
Właśnie tym co czas pokaże. To jest podniecające, a nie ciągłe marudzenie Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru.
po trochu o wszystkim poprzednia aktualizacja czyli do v 3.885 pojawiła się w kilka dni po amerykańskiej nie chce mi się sprawdzać ale nie wiem czy minął tydzień co nie znaczy ,że teraz też tak będzie mam nadzieję ,że tak.Sony nic nie napisze bo nic nie wie może nie Sony a podający się tutaj jako zespół techniczny niby od Sony to olewacze i nic więcej.Mam nadzieję ,że temat N będzie załatwiony w tym roku ale to moja nadzieja.Może ktoś chętny zainstalować amerykańskie software podrzucę linka żarty na bok.Po krótce: