anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

A200 czy A230 ?

profile.country.pl_PL.title
Sandruchaa
Początkujący

A200 czy A230 ?

Hej! Mam mały dylemat jaka kupic lustrzanke, zastanawiam sie nad kupnem a200 albo a230. Co sądzicie o nich i ktora bedzie lepsza dla mnie ? ;) Z góry bardzo dziekuje :c22

25 ODPOW. 25
Sandruchaa
Początkujący

Obiektywow od koloru do wyboru. :D

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

to fakt!
A i tak niektórym kilku obiektywów brakuje :P

Sandruchaa
Początkujący

Mam nadzieje ze uda mi sie jakis wybrac dla siebie. :D Im lepszy obiektyw tym wiecej mozliwosci. No tylko moj budzet jest zbytnio niski :(

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

nie od razu Rzym zbudowano :c20
napisałem wyżej, napiszę i tu: zaczynałem przygodę z DSLR od :c56 100 + 18-70 i po kilku tygodniach dokupiłem 50mm 1.7......
po kilku latach, stopniowo dorobiłem się kolejnych szkiełek i aparatów :D

dszczygiel
Poszukiwacz

podpisuje się obiema "ręcami" pod krisem. Kit + 50tka to super zestaw na początek :) ( sam to przerabiałem - a 50tke nadal przerabiam :D ) co do aparatu: osobiście wybrałbym a200 bo lepiej leży w dłoni te nowe 2300/330/380 mają już takie "śmieszne" kształty :) a jeżeli mógłbyś niewiele dopłacić to warto moim zdaniem dopłacić do a300 - w środku prawie to samo ale uchylny lcd czasami może się przydać :D

pablo_duch
Początkujący

kris dobrze prawi
sam mam a200 z kitunium i puki co mi to pasi,za jakis czas stałka 50mm i bedzie git-odległe plany tele jakies sympatyczne...
aparat sie wybiera tak-idziesz prosisz i chwytasz-czesto pierwszy chwyt decyduje:)
a mi jescze cena - była przecena z 2200zł na rowniutki 1000zł :c34 wiec :c47 :c55

powodzenia w wyborze-przy sony w sumie kazdy bedzie dobry bo to SONY jeaaaa :c20