Podziel się wrażeniami!
Czołem
Ja mam pytanie odnośnie ceny gripa do A500/550- VG-B50AM.
Ze zdjęć nie różni się funkcjami od VG-B30AM (który kosztuje i kosztował ok 600zł), więc skąd cena nowego gripa która wynosi ok 1200zł i jest niewiele niższa od rozbudowanego gripa do A900?
ikar39 napisał(a):
dziwne bo u mnie w 500 równomiernie
Brus napisał(a):
"...podobnie jak model do A300 zużywa baterie równomiernie..."
pobiera z 1 i 2 równomiernie ,czy najpierw z 1 i po wyczerpaniu przechodzi na 2 ?
Brus napisał(a):
"...podobnie jak model do A300 zużywa baterie równomiernie..."
pobiera z 1 i 2 równomiernie ,czy najpierw z 1 i po wyczerpaniu przechodzi na 2 ?
Nie zamiennik
ikar39 napisał(a):
Nie zamiennik
to można gripa odkręcić i awaryjnie bateryjkę dobrą wsadzić do aparatu..... Poza tym to mnie jeszcze nigdy nie padł akumulator podczas pracy ... a cena jednego i drugiego skłania do refleksji, różnica w cenie ponad 500 zł jest dla wielu zaporowa.
Znaczy ten nieoryginalny grip nie pociągnie na jednym akumulatorze?
pociągnie ale bateria musi być oryg. na zamienniku sam w gripie nie zadziała
Dla mnie bez znaczenia czy pobiera z każdej oddzielnie czy równomiernie,ważne jest że dobrze trzyma się body,prędzej wypstrykam kartę pamięci, niż się akumulatorki wyczerpią, a różnica w cenie kolosalna
Koledzy ja wczoraj kupiłem zamiennik gripa do alfy 550 i jestem zadowolony.Materiały sa dobrej jakosci.Spust nie ma zadnego luzy.Poprostu jest oki.A co do baterii to na jednej potrafe cały mecz obleciec wiec nie wazne jak pobiera baterie