Podziel się wrażeniami!
Jestem nowym posiadaczem Sony A350 i zaproponowano mi w sklepie żebym przedłużył sobie gwarancje na 5 lat za około 300zł. Warto ją wykupić czy dać sobie spokój
Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z serwisem:
CSI
ul.Żytnia 15
01-014 Warszawa
e-csi.pl
Dzwoniłam właśnie do Biura Obsługi Sony, aby się dokładnie dowiedzieć jak można przedłużyc gwarancje, to jakiś Pan mi powiedział, że Gwarancja Extra obejmuje tylko sprzęty zakupione po 1 kwietnia 2009 roku, a przed 31 marca 2010... i wobec tego nie mogę przedłużyć sobie gwarancji na aparat, ponieważ kupiłam go w styczniu 2009...
coś mi tu nie gra...
martka napisał(a):
coś mi tu nie gra...
Lajam napisał(a):
martka napisał(a):
coś mi tu nie gra...
Prawdopodobnie chodziło mu o gwarancję na telewizory Sony Bravia.
Ja kupiłem A700 w 2008 roku i bez problemu dało się skorzystać z gwarancji EXTRA.
jakiś inny Pan mi wyjaśnił, że z tym 1 kwietnia 2009 to jednak nieprawda
Gwarancja Extra na 3 lata kosztuje teraz 89 zl
martka napisał(a):
A kupując gwarancję na 3 lata, odlicza się od tego te 12 mc zwykłej gwarancji, czy po prostu od dnia otrzymania Gwarancji Extra będą naliczane 3 lata (czyli gwarancja skończy się w 2013roku)?
martka napisał(a):
Lajam napisał(a):
martka napisał(a):
coś mi tu nie gra...
A kupując gwarancję na 3 lata, odlicza się od tego te 12 mc zwykłej gwarancji, czy po prostu od dnia otrzymania Gwarancji Extra będą naliczane 3 lata (czyli gwarancja skończy się w 2013roku)?
Nie raczyłeś przeczytać
OJOJOJJJOJ!!!
Rzeczywiście-przepraszam!! :smileyredface:
Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku.
Pochwalę się wszystkim że ja już zakupiłem Gwarancję Extra, 89 złociszy i spokój na następne dwa latka