Podziel się wrażeniami!
chce sobiekupic lustrzanke, i nie mam pojecia czym sie kierowac i jaka kupic?czy ktos moze mi doradzic?
wychodzi 600zł wiecej...a czy taki obiektyw mozna dokupic pozniej osobno?pewnie tak....tylko nie za 600 zł tylko wiele wiecej co?
na stronie Foto Jokera masz takie ceny
www.fotojoker.pl
luvr napisał(a):
patrzac na to gdzie jestes - to pytanie jest przewrotne az za bardzo
Azazel napisał(a):
Pomóżmy, a nie tylko poklepujmy:)
dzieki za wyczerpujaca odp, oczywiscie masz racje, powinnam zasiegnac slowa u fachowca, zobaczyc, dotknac, a nie wydawac kasy nie wiedzac na co konkretnie.....jednak nie mam gdzie skorzystac z takiej uslugi.....nikt nie poswieci mi tyle czasu.....dlaczego chce wydac takie pieniadze bedąc amatorem? dlatego,ze nie chce za rok zmieniac aparatu....chce wydac pieniadze i korzystac z aparatu dluzszy czas,,,,,
a sony dlatego,ze patrzac na 3 strony www, sonego, nikona i canona , jedynie Sony mnie do siebie przekonala.....2 miejsce ma nikon a canoc tragedia....
podsumowujac A-330 lun 380?
zdecydowanie a330!kararc1 napisał(a):
czyli A 330 z dwoma obiektywami........dzieki wielkie.....zmykam dzis poniewaz jutro jak codzien o 6tej pobudka....dobrej nocy wszystkim i dziekuje
sluszny wybor - udanych zakupow i fajnych fotek :smileythumbsup:kararc1 napisał(a):
czyli A 330 z dwoma obiektywami...
kararc1 napisał(a):
jednak nie mam gdzie skorzystac z takiej uslugi.....nikt nie poswieci mi tyle czasu.....
kararc1 napisał(a):
dlaczego chce wydac takie pieniadze bedąc amatorem?
kararc1 napisał(a):
a sony dlatego,ze patrzac na 3 strony www, sonego, nikona i canona , jedynie Sony mnie do siebie przekonala.....2 miejsce ma nikon a canoc tragedia....
kararc1 napisał(a):
Ojj... naprawdę chcesz związać się z systemem, jak sama mówisz na kilka lat bez myślenia o konieczności zmian, po wyglądzie strony www?