Podziel się wrażeniami!
chce sobiekupic lustrzanke, i nie mam pojecia czym sie kierowac i jaka kupic?czy ktos moze mi doradzic?
Witaj...
Może na początek jak kwotą dysponujesz
2500- 3000zł.chcialabym taka z wymiennym obiektywem.....chce sie na niej uczyc i rozwijac w temacie fotografii......
kararc1 napisał(a):
chcialabym taka z wymiennym obiektywem.....
może powiedz nam jakie masz doświadczenie? co lubisz fotografować? do czego byś najczęściej wykorzystywał(a) lustrzankę (oprócz wszystkiego). czy jakiejś funkcji szczególnie potrzebujesz?
w takim razie widzisz,ze jestem poczatkujaca, bo nawet tego nie wiedzialam....prosze co myslisz o sony alfa 330 i 380?a moze canon lub nikon?
cyfrowe.pl
... widziałem , że mają fajne promocje na święta
EDIT:
kararc1 napisał(a):
moze canon lub nikon?
tak naprawdę uwielbiam robic zdj wszystkiemu co zywe.....nie lubie martwej natury.....na pewno bede fotografowac do znudzenia swojego malego synka.....uwielbiam zdjecia z ukrycia, znaczy jak ktos w ogole nie wie ze jest fotografowany....zdjecia bez patrzenia w obiektyw.....krajobrazy oraz architektura bardzo mnie interesuja.....
jezeli chodzi o funkcje, to naprawde jestem "zielona", dobrze zeby ich bylo sporo, gdyz szybko aparatu nie zmienie....a chce sie na nim wiele nauczyc....
A-500 z dodatkowym obiektywem