anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

jaką kupic lustrzanke?

kararc1
Początkujący

jaką kupic lustrzanke?

chce sobiekupic lustrzanke, i nie mam pojecia czym sie kierowac i jaka kupic?czy ktos moze mi doradzic?

32 ODPOW. 32
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Witaj...
Może na początek jak kwotą dysponujesz :question:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
kararc1
Początkujący

2500- 3000zł.chcialabym taka z wymiennym obiektywem.....chce sie na niej uczyc i rozwijac w temacie fotografii...... :)

Bertone.
Poszukiwacz

kararc1 napisał(a):

chcialabym taka z wymiennym obiektywem.....

Wszystkie lustrzanki mają wymienne obiektywy

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

może powiedz nam jakie masz doświadczenie? co lubisz fotografować? do czego byś najczęściej wykorzystywał(a) lustrzankę (oprócz wszystkiego). czy jakiejś funkcji szczególnie potrzebujesz?

kararc1
Początkujący

w takim razie widzisz,ze jestem poczatkujaca, bo nawet tego nie wiedzialam....prosze co myslisz o sony alfa 330 i 380?a moze canon lub nikon? :c7

Bertone.
Poszukiwacz

cyfrowe.pl
... widziałem , że mają fajne promocje na święta :)

EDIT:

kararc1 napisał(a):

moze canon lub nikon? :c7

Takie pytanie na forum SONY :D

kararc1
Początkujący

tak naprawdę uwielbiam robic zdj wszystkiemu co zywe.....nie lubie martwej natury.....na pewno bede fotografowac do znudzenia swojego malego synka.....uwielbiam zdjecia z ukrycia, znaczy jak ktos w ogole nie wie ze jest fotografowany....zdjecia bez patrzenia w obiektyw.....krajobrazy oraz architektura bardzo mnie interesuja.....

kararc1
Początkujący

jezeli chodzi o funkcje, to naprawde jestem "zielona", dobrze zeby ich bylo sporo, gdyz szybko aparatu nie zmienie....a chce sie na nim wiele nauczyc.... :thumbsup:

Bertone.
Poszukiwacz

A-500 z dodatkowym obiektywem :thumbsup: