Podziel się wrażeniami!
witam
czytalam opinie róznych użytkowników A 300 ze live view i uchylny ekran jest niemal niezbedny przy robieniu zdjęć makro. no a bez tego sie nie da? to jak Wy wszyscy to robicie?? czy to naprawde taki super bajer, który jest warty niemal 500 zł roznicy?
ehhh miałam raczej nadzieje na odp uzytkownikow a 200 jak sobie radza bez LV a tu widze same peany pod adresem podgladu dzieki serdeczne wszystkim
powiem tak: jako exwłaściciel a200 i obecny właściciel a300 - LV się przydaje
wiosna idzie, kwiatuszki można znacznie wygodniej fotografować
papecia napisał(a):
ehhh miałam raczej nadzieje na odp uzytkownikow a 200 jak sobie radza bez LV a tu widze same peany pod adresem podgladu dzieki serdeczne wszystkim
papecia napisał(a):
kris napisał(a):
powiem tak: jako exwłaściciel a200 i obecny właściciel a300 - LV się przydaje
wiosna idzie, kwiatuszki można znacznie wygodniej fotografować
gnembon napisał(a):
czysetka to pewnie niedawno się pojawiła. Czy zrobiłeś ją z połączenia (zesumowania) A100 i A200 ?
czy live view ja potrzebne pewnie jest ale ja mam A 200 i bąbie makro z poziomu makro poźniej kadruje jak chce i jest gicior ja nie żałuje ze nie mam LV bo za te 500 i jeszcze troche mam HVL42 albo jakis obiektyw
czy live view ja potrzebne pewnie jest ale ja mam A 200 i bąbie makro z poziomu makro poźniej kadruje jak chce i jest gicior ja nie żałuje ze nie mam LV bo za te 500 i jeszcze troche mam HVL42 albo jakis obiektyw
trza se było grypa zostawić
gnembon napisał(a):
trza se było grypa zostawić