Podziel się wrażeniami!
czyżby ktoś wysłuchał moje prośby? wszystko super tylko czemu nie FF
-15.2Mpx APS-C CMOS Exmor "R" sensor
-ISO 100-12.800 -ISO 100-12.800
-6.5 frame per second -6.5 Frame per second
-New high speed flash sync -New high speed flash sync
-9 double cross f/2.8 AF sensor (23 total AF sensor) -9 Double cross f/2.8 AF sensor (23 total AF sensor)
-New metering and AF sensor with tracking and previous focus -New metering and AF sensor with tracking and previous focus
-Dual AF Ultr-Speed motor
-Wi-Fi built-in
Tyś to spłodził Lajamie? To już nie wiem co myśleć o teoriach spiskowych Tak czy owak nie ma się co podniecać rzeczami, których nie ma w sprzedaży i nawet jeśli będą niewielu z nas je kupi...
Lajam uważaj bo zaraz takie "przecieki" rozprzestrzenią się i w świat pójdzie plota o najnowszym modelu A770 KKM
Lajam uważaj bo zaraz takie "przecieki" rozprzestrzenią się i w świat pójdzie plota o najnowszym modelu A770 KKM
A729 KKM EDITION... Ludzie to mają pomysły...
no moim zdaniem ludziki które robią tą krecią robotę są fenomenalni , spreparowali instrukcje do wymyślonego przez siebie modelu lustrzanki , wrzucili na strone producenta - no moim zdaniem fenomenalny majstersztyk.
Lajam - ściągnołeś tą instrukcje czy Ci pocztą wysłać?
jak ściągne następne to też moge ci podrzucić...
Creatoor napisał(a):
To nie wpadki, to przemyślana strategia reklamowa. Wiem coś o tym. To tak jak w świecie artystów. Paraduje taka aktorka w mini szlafroczku niby przez przypadek zapominając zasłonić okno a potem ma żal, że jej zdjęcie jest we wszystkich najlepszych brukowcach zamiat znienawidzonej rywalki.
oficjalne upomnienie i przeniesienie do działu marketingu
TheMichal napisał(a):
oficjalne upomnienie i przeniesienie do działu marketingu
Panowie my możemy ciągnąc jeszcze te dyskusje długie lata a prawdy, tego jaką strategię marketingową wybrała firma SONY i tak się nie dowiemy http://klubkm.pl/forum/images/smilies/nie_wiem.gif
no właśnie mnie to troszkę dziwi, bo administrator takiej strony powinien być osobą kompetentną, z wykształceniem w tym kierunku - a co za tym idzie inteligentną. Z ulicy zarządcy strony WWW Sony raczej nie biorą. Więc trudno jest mi wyobrazić sobie, że taka osoba po prostu wrzuca do supportu nieopublikowany, tajny model lustrzanki firmy, w której pracuje. Tym bardziej, że nie jest to pierwszy przypadek tego typu jeśli mówimy o lustrzankach Sony...
Panowie my możemy ciągnąc jeszcze te dyskusje długie lata a prawdy, tego jaką strategię marketingową wybrała firma SONY i tak się nie dowiemy http://klubkm.pl/forum/images/smilies/nie_wiem.gif