anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony A300

profile.country.pl_PL.title
PriQso
Początkujący

Sony A300

Witam, czy sony a300 ma mozliwosc, robienia zdjec tyle razy ile nacisnie sie spust migawki?

12 ODPOW. 12
acinloop
Nowicjusz

No bez naciśnięcia spustu migawki nie zrobisz zdjęcia....
Możesz naciskać spust migawki dowolną ilość razy (raz za razem) aby robić zdjęcia.

profile.country.PL.title
szogoon
Nowicjusz

chyba chodzi o tryb zdjęć seryjnych - czyli dopóki mamy wciśnięty spust to aparat robi zdjęcia

oczywiście Sony A300 posiada tryb zdjęć seryjnych

PriQso
Początkujący

no wiem ze moge, ale one nie beda robie tak szybko. Ostatnio widzialem, jakis koles mial Canona bodajze i niepikalal tymi zdjeciami jak cos.

no jest seria, ale 3 zdjecia ;|

acinloop
Nowicjusz

PriQso napisał(a):

no wiem ze moge, ale one nie beda robie tak szybko

To zrób 3 zdjęcia w ciągu sekundy naciskając za każdym razem spust migawki. Powodzenia ! Od tego właśnie jest tryb seryjny.

profile.country.PL.title
szogoon
Nowicjusz

PriQso - piszesz w taki sposób, że ledwo można zrozumieć o co Ci chodzi...

jeśli mówisz o prędkości zdjęć seryjnych - to są aparaty szybsze niż A300 (chociażby A550)

Creatoor
Początkujący

PriQso napisał(a):

Witam, czy sony a300 ma mozliwosc, robienia zdjec tyle razy ile nacisnie sie spust migawki?

No moja ma... ile razy nie nacisnę (pod warunkiem, że jest włączona) tyle razy robi zdjęcie.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

A ja mam taką malutką prośbę PriQso, czy możesz to:

PriQso napisał(a):

no wiem ze moge, ale one nie beda robie tak szybko. Ostatnio widzialem, jakis koles mial Canona bodajze i niepikalal tymi zdjeciami jak cos.

no jest seria, ale 3 zdjecia ;|

napisać w języku polskim? Czytam, wróć próbuję to przeczytać i zrozumieć i ni w ząb nie daję rady :c9 , a chętnie postarałbym się pomóc w rozwiązaniu problemu.

PriQso
Początkujący

tak wiec, ten koles co mial Canona, tyle razy ile nacisnol przycisk migawki, tyle razy robil zdjecie. W moim Sony jest opcja serii, ale to tylko 3 zdjecia.. Moze ktos napisze jak zmienic ustawienia, zebym mogl robic wiecej zdjec. bo ja nie moge tego obczaic chodz bawilem sie ustawieniami..

A, i robilem 2 zdjecia , aparat w tym samym miejscu co byl, pierwsze zdjecie zaraz po nacisnieciu migawki, a zeby zrobic drugie, musialem nacisnac migawke chyba z 5-7 razy zeby zrobic zdjecie ;/

wratislavian
Początkujący

no nic, każdy miał kiedyś 15 lat. conie?

instrukcja w dłoń i zrób jak piszę:

priorytet wyzwalania migawki zamiast ostrzenia
i
drive -> tryb seryjny