Podziel się wrażeniami!
...zakupiłem ostatnio nową kartę pamięci do mojej Alphy A900, a mianowicie: Comact Flash 32GB 233x PRETEC. kiedy wsadzam ją do aparatu czasami czyta i mogę zrobić trochę zdjęć za jakiś czas pokazuje że karta nie możliwa do odczytu i muszę formatować przez komputer, czasami po formatowaniu od razu widać taki komunikat. Już jakiś czas temu myślałem że się naprawiło bo fociłem nią długo, zrobiłem może z 200 fotek i znów siadła, teraz znó wogóle nie chce jej czytać... oprócz niej używam kart: Compact Flash 8GB 233x PRETEC, czyli tej samej firmy i jest zawsze wszystko OK... Dodam tylko że sprawdzałem tą 32GB-tówke u kolegi w jego Sony A700 i tam działa bez najmniejszych problemów, pożyczyłem mu ją na tydzien do przetestowania i cały czas na niej focił bez problemów, po czym włożyłem ją do mojej A900 i znów to samo... miał ktoś może podobny problem?... czy może chodzi tutaj o starsze oprogramowanie A900 niż A700, które nie radzi sobie z czytaniem tak dużej kart...?
Witam Kolegów.
Kolego SZFENDAK
Trochę nietypowo, ale ważne , że wszedłem na forum.
Szanowny Kolego, przypomina się janvideo. Mam kłopot z zalogowaniem się na forum. teraz wszedłem z kompa kolegi.
Dwie sprawy, proszę o maila na janvideo24@gmail.com
Jadę do Indii i mam kilka pytań.
Pozdrawiam.
Jan