Podziel się wrażeniami!
szukam urzadzenia (wezyk, pilot lub cos podobnego) ktore mozna by ustawic do zrobienia serii zdjec okreslajac interwal czasowy miedzy kolejnymi zdjeciami na wiele minut oraz okteslajac duza ilosc zdjec np. 500 lub do zapelnienia karty.
jednym slowem chodzi o uzyskanie efektu poklatkowosci.
urzadzenie mialoby obslubiwac A300.
Jesli slyszeliscie o czyms takim to prosze o podeslanie informacji.
Stabros
Ech, łza się w oku kręci... stara, poczciwa minolta D7D miała coś takiego w korpusie... i komu to przeszkadzało?
A tak, trzeba się postarać, albo zrobić, prosty interwalometr - proste "urządzenie", które będzie w zadanych odstępach czasu zwierać styki wężyka spustowego. Zdolny elektronik w parę minut takie coś zmontuje. Jest szansa, że na alledrogo się znajdzie
Tadeusz napisał(a):
Jest szansa, że na alledrogo się znajdzie
Dzięki Tadeusz za podpowiedź.
Jak rozumiem gdy Ty mówisz takie słowa to znaczy że Sony na pewno nie ma takiego urządzenia w ofercie.
Z elektroniki mam raczej dwie lewe ręce ale znajdę kogoś kto będzie potrafił to zrobić.
Dzięki Kris za te linki. Właśnie się zastanawiałem jak tego szukać na Allegro.
Tadeusz napisał(a):
Ech, łza się w oku kręci... stara, poczciwa minolta D7D miała coś takiego w korpusie... i komu to przeszkadzało?
Stabros napisał(a):
Jak rozumiem gdy Ty mówisz takie słowa to znaczy że Sony na pewno nie ma takiego urządzenia w ofercie.
kris napisał(a):
Tadeusz napisał(a):
Jest szansa, że na alledrogo się znajdzie
jakbyś nie znalazł:
LINK
LINK
LINK
Dzięki chłopaki!!! zdecydowałem się na Ownuser Omnibus. jak już go dostanę i przetestuję to wrzucę parę słów opini.
Stabros napisał(a):
Dzięki chłopaki!!! zdecydowałem się na Ownuser Omnibus. jak już go dostanę i przetestuję to wrzucę parę słów opini.