anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Test Sony A550

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Test Sony A550

I mamy test Sony A550

Pozdrawia Starosta :grin:
80 ODPOW. 80
profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

Ale ja chyba odkryłem w czym rzecz. Zapewne w myśl naszego noblisty część plusów są to plusy ujemne... :slight_smile:
Tylko dlaczego ??!! :c12

SkywalkerPL
Początkujący

Jacek80 - możliwe. Ale też z tego co wiem autorzy testów (niestety) nie zawsze porównują jedne aparaty z innymi wystawiając ocenę. Tym bardziej jeśli testerem aparatu S był pan X a aparatu N pan Y ;). Aktualnie w polsce chyba nigdzie nie ma testów w których obiektywnie można by porównywać oceny między aparatami. :? Dlatego lepiej czytać recenzje i ignorować oceny końcowe :)

:slight_smile:
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Dlatego lepiej czytać recenzje i ignorować oceny końcowe :)

Może dlatego, gdy paręnaście lat temu wybierałem swój pierwszy AF, czytałem pilnie o tym co który ma, jak to wykorzystuje i co o nim piszą w różnych miejscach (internetu było wtedy mało - królował BBS ;) ) i dlatego odpadł Canon, miałem przez 3 miesiące Nikona (byłem szczęśliwy dwa razy - kupując i sprzedając) i wygrała Minolta - marzeniem była 800 ale stanęło na 505. I tak zostało - i nie sądzę, by się zmieniło - Sony kontynuuje dobre tradycje Minolty.
I tylko czytając z uwagą i zrozumieniem opisy (i to w różnych miejscach), plus wzięcie do ręki, zrobienie zdjęć (dobrze gdy jest taka możliwość) pozwala podjąć w miarę dobrą decyzję.
Ale się zrobiłem gadatliwy pod koniec roku...

------------------------------
fotoamator
oldguest
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Może dlatego, gdy paręnaście lat temu wybierałem swój pierwszy AF, czytałem pilnie o tym co który ma, jak to wykorzystuje i co o nim piszą w różnych miejscach (internetu było wtedy mało - królował BBS ;))

W szoku jestem, że ktoś pamięta jeszcze erę BBS'ów, dwie dekady temu to dopiero był wynalazek ;)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

franek4always napisał(a):

W szoku jestem, że ktoś pamięta jeszcze erę BBS'ów, dwie dekady temu to dopiero był wynalazek ;)

Wiesz, złociutki, ja to pamiętam, jak telewizji nie było, a co dopiero internetu :smileyhappy:
A na pytanie Pani, kto ma radio w domu, nie wszyscy ręce podnieśli...

fotoamator
profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Tadeusz napisał(a):

i wygrała Minolta - marzeniem była 800 ale stanęło na 550.

Tadeusz palec Ci sie omsknął albo pozajaczkowałeś sobie z tytułowym modelem Sony ;)
505 zapewne.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

tompac napisał(a):

Tadeusz napisał(a):

i wygrała Minolta - marzeniem była 800 ale stanęło na 550.

Tadeusz palec Ci sie omsknął albo pozajaczkowałeś sobie z tytułowym modelem Sony ;)
505 zapewne.

Dzięki Tomku :smileythumbsup: - czeski błąd - już poprawiłem.

fotoamator
Matti-----
Początkujący
profile.country.GB.title
Krzysztof-----
Nowicjusz

Trzeba zmienić tytuł działu na "Lustrzanki A450 / A500 / A550" :-)
http://www.dpreview.com/news/1001/10010506sonyA450.asp

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Krzysztof napisał(a):

Trzeba zmienić tytuł działu na "Lustrzanki A450 / A500 / A550" :-)

Jakie szczęście, że nie muszę już zapamiętywać tych wszystkich nazw i specyfikacji ;)