anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

wgranie jezyka menu

likom.niemcy
Początkujący

wgranie jezyka menu

witam slicznie,kupilem nie dawno alfe 380 i niestety menu mam tylko w jezyku angielskim i francuskim,aparat byl kupowany w niemczech,czy jest mozliwosc dogrania np. jezyka polskiego???z gory dziekuje za pomoc

9 ODPOW. 9
profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Witaj!
Nie ma możliwości dogrania języka polskiego.
Pozdrawiam.

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Mówisz, że kupiłeś w Niemczech, więc powinien być język polski. Wejdź proszę w ustawienia języka i jedź strzałkami w dól dobrych kilka razy.

likom.niemcy
Początkujący

probowalem :c3 jest dla mnie totalnym zaskoczeniem ze nawet nie ma jezyka niemieckiego :smileyevil:

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

probowalem :c3 jest dla mnie totalnym zaskoczeniem ze nawet nie ma jezyka niemieckiego :smileyevil:

Widocznie to aparat przeznaczony poza rynek europejski (na przykład sprowadzany z Azji) dlatego nie ma tych języków :c12

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Raczej niedopatrzenie kupującego i ewentualnie sklepu, że nie poinformował.
Wszystkie aparaty Sony przeznaczone na rynek europejski mają język polski.
Jeśli sprzedawca sprowadził sobie prywatnymi kanałami tani sprzet z poza Europy, to - sorry - ale Sony tu nie zawiniło.
I tak masz szczęście, że nie jest to aparat z językiem np. chińskim wyłącznie :smileymrgreen:

------------------------------
fotoamator
Crash-----
Początkujący

Dokładnie tak jak napisał Tadeusz.
Ja swoją A350 sprowadziłem z Austrii i język Polski posiadam.

likom.niemcy
Początkujący

:c37 aparat zostal kupiony w neckermannie,takze gleboko watpie ze chodzi o jakies "inne kanaly"niz sony,

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Proponuję udać się do sklepu i sprawdzić czy inne posiadane przez nich modele posiadają język polski/niemiecki. Jeżeli tak to nich Ci wymienią Twój na nowy i po problemie. Jeżeli nie to znaczy, że mają inne źródła.

likom.niemcy
Początkujący

:c22 bardzo dziekuje wszystkim za pomoc,dzwonilem do sklepu i zostanie aparat wymieniony plus 50euro na nastepne zakupy,wszystko pomyslnie zalatwione i gdyby nie to forum to pewnie bym sprawe zostawil bez interwencji,gorace pozdrowka :c39