Podziel się wrażeniami!
witam slicznie,kupilem nie dawno alfe 380 i niestety menu mam tylko w jezyku angielskim i francuskim,aparat byl kupowany w niemczech,czy jest mozliwosc dogrania np. jezyka polskiego???z gory dziekuje za pomoc
Witaj!
Nie ma możliwości dogrania języka polskiego.
Pozdrawiam.
Mówisz, że kupiłeś w Niemczech, więc powinien być język polski. Wejdź proszę w ustawienia języka i jedź strzałkami w dól dobrych kilka razy.
probowalem jest dla mnie totalnym zaskoczeniem ze nawet nie ma jezyka niemieckiego :smileyevil:
probowalem jest dla mnie totalnym zaskoczeniem ze nawet nie ma jezyka niemieckiego :smileyevil:
Dokładnie tak jak napisał Tadeusz.
Ja swoją A350 sprowadziłem z Austrii i język Polski posiadam.
aparat zostal kupiony w neckermannie,takze gleboko watpie ze chodzi o jakies "inne kanaly"niz sony,
Proponuję udać się do sklepu i sprawdzić czy inne posiadane przez nich modele posiadają język polski/niemiecki. Jeżeli tak to nich Ci wymienią Twój na nowy i po problemie. Jeżeli nie to znaczy, że mają inne źródła.
bardzo dziekuje wszystkim za pomoc,dzwonilem do sklepu i zostanie aparat wymieniony plus 50euro na nastepne zakupy,wszystko pomyslnie zalatwione i gdyby nie to forum to pewnie bym sprawe zostawil bez interwencji,gorace pozdrowka