anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

acinloop >bohomazy cz.2<

profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

acinloop >bohomazy cz.2<

Trochę mojej pracy. Proszę o ocenę. ;)

199 ODPOW. 199
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Ujałbym to bez tego domostwa z prawej. Przyciąłbym to domostwo po prawej ale wtedy z obłokiem niestety. To Twoje strony?

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

ładnie, ładnie ;) ale taka jedna uwaga - zacząłeś zdjęciami numerowanymi i tego się trzymaj ;)
fajne kolorki na "tulipanie" wyszły
Marysia - bardzo fotogeniczna ;)

acinloop
Nowicjusz

ale taka jedna uwaga - zacząłeś zdjęciami numerowanymi i tego się trzymaj ;)

Poprawiłem. Numeracja zdjęć w komentarzach do pliku.

Tomek69N napisał(a):

To Twoje strony?

Okolice miasta. ;)

acinloop
Nowicjusz
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

10 i 11 nieco popraw światło chyba, że tak koniecznie chcesz mieć przejarane, na 11 patrząc dobrze że leżę bo tak niepewnie się na nogach poczułbym chyba ;)
a o kompozycjach się nie wypowiem no może dla mnie ciekawa jest 10 ale dla kogoś innego może być "niekanonowa" albo coś tam ale uwielbiam takie zadupia ;)

acinloop
Nowicjusz

Tomek69N napisał(a):

(...) takie zadupia ;)

:shock: :shock: :shock:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Sorki ale to tak czule o pozamiejskich krajobrazach :)

acinloop
Nowicjusz

Achaaa, "czule" ;) :slight_smile:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Czule, czule. Ja po urokliwych zadupiach poruszam się co dnia więc jestem koneserem ;)

doslav.
Poszukiwacz

Zasadniczo to nie ma sensu polemizować z Tomkiem bo rację ma prawdopodobnie on :D

A ode mnie... Gdyby tak na 10 odrobinkę faktycznie to słonko przygasić. Fotka ewidentnie się mnie podoba i patrzę na nią z przyjemnością...
Z brakiem równowagi w 11-ce - to chyba kwestia takiego dziwnego ukształtowania terenu, no i tej krzywej brzózki na pierwszym planie. Jakoś źle się na to patrzy :nauseated_face:
12-ka... Tam też jakby nie bardzo prosto było... Prawa strona (do tego drzewa w centrum) wygląda OK ale od centralnego drzewa w prawo wszystkie duże roślinki rosną pochyło. Zasłoń lewą połowę zdjęcia i wtedy popatrz :D
Mieszkasz w fajnej okolicy - jest co pokazywać... I często-gęsto nieźle Ci się udaje :D