Podziel się wrażeniami!
Trochę mojej pracy. Proszę o ocenę.
Ujałbym to bez tego domostwa z prawej. Przyciąłbym to domostwo po prawej ale wtedy z obłokiem niestety. To Twoje strony?
ładnie, ładnie ale taka jedna uwaga - zacząłeś zdjęciami numerowanymi i tego się trzymaj
fajne kolorki na "tulipanie" wyszły
Marysia - bardzo fotogeniczna
ale taka jedna uwaga - zacząłeś zdjęciami numerowanymi i tego się trzymaj
Tomek69N napisał(a):
To Twoje strony?
10 i 11 nieco popraw światło chyba, że tak koniecznie chcesz mieć przejarane, na 11 patrząc dobrze że leżę bo tak niepewnie się na nogach poczułbym chyba
a o kompozycjach się nie wypowiem no może dla mnie ciekawa jest 10 ale dla kogoś innego może być "niekanonowa" albo coś tam ale uwielbiam takie zadupia
Tomek69N napisał(a):
(...) takie zadupia
Sorki ale to tak czule o pozamiejskich krajobrazach
Achaaa, "czule"
Czule, czule. Ja po urokliwych zadupiach poruszam się co dnia więc jestem koneserem
Zasadniczo to nie ma sensu polemizować z Tomkiem bo rację ma prawdopodobnie on
A ode mnie... Gdyby tak na 10 odrobinkę faktycznie to słonko przygasić. Fotka ewidentnie się mnie podoba i patrzę na nią z przyjemnością...
Z brakiem równowagi w 11-ce - to chyba kwestia takiego dziwnego ukształtowania terenu, no i tej krzywej brzózki na pierwszym planie. Jakoś źle się na to patrzy
12-ka... Tam też jakby nie bardzo prosto było... Prawa strona (do tego drzewa w centrum) wygląda OK ale od centralnego drzewa w prawo wszystkie duże roślinki rosną pochyło. Zasłoń lewą połowę zdjęcia i wtedy popatrz
Mieszkasz w fajnej okolicy - jest co pokazywać... I często-gęsto nieźle Ci się udaje