Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry,
Oswajam od jakiegoś czasu Alfę 300 i czeka mnie tutaj pierwszy sprawdzian ;]
Pierwsza trójka na pożarcie...
Pozdrawiam
Amtrak
Dzisiejsze próby prosto z pieca ;]
kolejne...
kolejne...
koniec fotospamu na dzisiaj ;]
Pozdrawiam.
ladne fotki
Dziękuję krzyho4
Wypatrzone tak przy okazji ;]
...
Witaj
Wszystkie zdjęcia trochę ciasne, ale widać, że to jakaś wystawa lub coś w tym rodzaju więc pewnie nie miałeś większych możliwości. Trochę dużo tych zdjęć i trochę robi się nudnawo.
Napiszę o tych, które nie bardzo mi "leżą".
39 - nie wiem jaki chciałeś pokazać detal, ale pokazałeś łączenie zderzaka z maską (najmniej ciekawy motyw z tego wspaniałego auta)
40 - jeżeli miał być reflektor, to według mnie trochę ciaśniej
42 - wydaje mi się, że ten motocykl miał dużo więcej fajnych detali aniżeli kilka śrub przy kole
44- znowu problem z detalem - jak na detal za szeroko jak, jak na całość za ciasno i do tego wszystko za ciemno
45- bez tych dwóch panów byłoby lepiej
48 - za duży bałagan na zdjęciu + pudełko z jakimiś portkami z lewej strony kadru
49 - trzy motory i trzy koła + przechył na nie
50-51 - zupełnie na nie, te zdjęcia niczego ciekawego nie pokazują (nawet jeżeli na tym quadzie jest ktoś dla Ciebie bliski)
52 - zastanów się co nam chciałeś pokazać
53 - ciężko jest zrobić dobre zdjęcia na wystawie, kiedy jest mnóstwo "oglądaczy" przy każdym eksponacie, ale ten pan z parasolką pasuje do tego Viper-a jak pięść do oka
pzdr
Dziękuję sg_cezar za wizytę i uwagi.
Muszę popracować na tym, jak pokazać zdjęciem to co zauważyłem, nie wyszło mi to tak do końca ;]
Parę słów o tym, co chciałem pokazać na paru fotkach:
48. szosowce do ścigacza: a ty tu czego? ;] ciuchy w lewym dole uroku nie dodają, poprawione poniżej.
49. zawracamy i "jedziemy tam pojeździć", tam jest więcej przestrzeni.
50. od lewego dołu po przekątnej w prawą górę: przeszkoda, "o matko", "o Boże", ajajaj, tam dalej jest też coś ciekawego.
51. od lewego dołu po przekątnej w prawą górę: to wcale nie jest takie łatwe, spokojnie!, zatroskani rodzice w tle. Te niebieskie dżinsy w lewym dole wystempluję w ramach walki z nudą ;]
52. od lewego dołu po przekątnej w prawą górę: ojej co on ma pod maską, to ja Viper, oj i jaki w środku śliczny ;]
53. Mina pana po lewej "parasolkę mam już w kolorze auta", może nie cała ale rączka i szpikulec. Na tym pomniejszony nie widać jeszcze języka oblizującego brodę i dlatego pan pozostał na fotce ;]
Fakt, focenie na takich imprezach to niezła kaskaderka, ale też niezły poligon doświadczalny, no i oświetlenie poligonu gratis ;]
Pozostałe uwagi biorę sobie do serca, w sensie żeby nie zapomnieć, no i dalej do nauki.
Dziękuję i miłej niedzieli.
Pozdrawiam
Motoshow a mialem byc ale tu widze mam reportaż
teraz wrzuc jeszcze HOSTESSY