anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
Creatoor
Początkujący

Powoli i spokojnie. Nie od razu Rzym zbudowano. Poznań zresztą też. Rób zdjęcia i chwal się nimi tutaj. Tylko pamiętaj żeby je numerować.

Bertone.
Poszukiwacz

Kolejne fotki do oceny ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Creatoor
Początkujący

44 ładny widoczek ale to wszstko
11 ?
33 Bardzo ładne ujęcie. Tylko ta gałąź w lewym górnym rogu! Szkoda też że kaczuszka podświetlona tylko z jednej strony a grzbiet ciemny. Ale klimacik podoba się. Tak dalej ;)

wratislavian
Początkujący

jak na początek to nie jest źle. tylko tak dalej.

Misi3q
Początkujący

88 podoba mi się
44 za Creatoorem
a tak po za tym nie jest żle :) ...

Bertone.
Poszukiwacz

... dzisiejsza fotka ;)

Creatoor
Początkujący

Szkoda że niebo przepalone. Linia leci w lewo dół można było wyprostować. Obciął bym jesze tę połówkę drzewa z prawej i ten pas suchej trawy, czy co to jest na pierwszym planie. Trochę nasycenie. Coś takiego?

Bertone.
Poszukiwacz

55i
Coś takiego ?

alpol6
Poszukiwacz

dużo lepiej sie na takie patrzy pozdrawiam

Bertone.
Poszukiwacz

P.S.
Jeszcze odrobinke wyostrzyłem
...chyba wyszło lepiej jak dla mnie ;)