Podziel się wrażeniami!
Witam
wszystkich na forum jestem nowy! Widze, że niektorzy znaja sie na rzeczy tak wiec prosze o skomentowanie całego tego shi..!
http://www.flickr.com/photos/50856089@N05/" target="_blank
to jest link do mojej glerii! Mam nowy komputer i niestety nowy dysk który jest pusty! Nie mam zadnych zdjęc tylko to z tej galerii! Wszystkie te zdjęcia były robione alfa200+kit 18-70.
Posiadam rowniez od niedawna alfe 550 + kilka obiektywów ale zdjęcia z niej wstawie jak wszystko uporzadkuje! Pozdrawiam i prosze o komentarze
Witaj Brodziu, na naszym forum.
Zapewne zapoznałeś się już z Regulaminem forum i Zasadami zamieszczania zdjęć w galerii?
Zdjęcia umieszczone na obcym serwerze na pewno z przyjemnością obejrzymy, jednak jeśli chcesz naszych komentarzy tutaj, to proszę jednak zamieszczać swoje prace w Galerii w sposób ogólnie przyjęty i opisany w Zasadach...
Chętnie przeczytamy również Twoje uwagi w galeriach innych użytkowników.
Pozdrawiam i zachęcam do wstawiania swoich zdjęć.
Edytowałem post i dodałem troche zdjęc! Prosze o komentarze! to ten post tez edytuje:P
dokładam troche zdjęć! Tamte powyzej widocznie są do Bani skoro nikt nie chce komentować! No nic bede sie starał! Proszę aby teraz ktoś skomentował moje wypociny! Pozdro
Zdjęcia można obejrzec w lepszej jakości
tutaj-> http://www.flickr.com/photos/50856089@N05/
Oto one:
Witaj.
Cieszę się, że zastosowałeś się do rady i zamieszczasz zdjęcia tutaj. Na pewno prędzej czy później zdjęcia będą komentowane, szczególnie jeśli czymś się będą wyróżniać - pięknem lub kardynalnymi błędami
Ale - nic na siłę! Takie apele:
skutkują może na fotka.pl, ale tu raczej zniechęcą. Jeśli będziesz zostawiał systematycznie swój rzeczowy/konstruktywny ślad w innych galeriach, a do tego Twoje zdjęcia się spodobają (lub nie) - doczekasz się.Brodziu666 napisał(a):
Proszę aby teraz ktoś skomentował moje wypociny! Pozdro
Dzieki za wskazówki napewno sie przydadzą! A teraz cos innego lecz w lipnej jakości! (za to przepraszam)
A tego to już zupełnie nie rozumiemBrodziu666 napisał(a):
A teraz cos innego lecz w lipnej jakości! (za to przepraszam)
Tadeusz napisał(a):
A tego to już zupełnie nie rozumiemBrodziu666 napisał(a):
A teraz cos innego lecz w lipnej jakości! (za to przepraszam)
Nie ma obowiązku wstawiania zdjęć na forum. Za to te, które wstawiamy, mają być najlepsze, przygotowane, dopieszczone. Jak uważasz, że zdjęcie jest marne, to raczej go nie umieszczaj - wstawianie "lipy" i przepraszanie za to - bez sensu
16 - podoba mi się, choć trochę male
Masz zapewne emocjonalny stosunek do nich więc to, że Tobie się podobają, nie znaczy, że są dobre.Brodziu666 napisał(a):
mnie sie zdjecia podobaja!
11. Hmm .. Ciekawe
13. Byłoby super. Według mnie ta obróbka psuje to zdjęcie .. Masz moje jego oryginał ??