Podziel się wrażeniami!
Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam"
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2
No był to eksperyment, bo wcześniej czegoś takiego nie robiłam
Paweł, Rutek, Tadeusz oraz Trebor, dziękuję za wizytę
Świetny pomysł, bardzo fajne wykonanie
bardzo ciekawa galeria , masz otwarty umysł, będę tu wpadał ,pozdrawiam,
p.s. autoportret super, nie masz wersji z okiem?
Michał, dziękuję
joo Tobie również a co do zdjęć z okiem to takie też mam, ale mogł wyjść lepiej, więc nie wstawiam. Jak kiedyś powrócę do tematy i wyjdzie lepiej, to na pewno się podzielę.
A korzystając z pogody na spacer...
179 - ładne. Podoba się kompozycja, dobrze wypatrzyłaś. A to coś po prawej ma intrygować, tak?
!80 - smutne. Przez stan infrastruktury PKP i BW. Prawdziwe ...
179 - tego czegoś po prawej zwyczajnie nie udało mi się zamaskować, a kadru nie chciałam już mocniej przycinać, żeby nie stracić lamp w oddali
co do 180, budynek został wystawiony na sprzedaż, gminie szkoda było na to pieniędzy, wykupiła więc to osoba prywatna, która wstawiła solidniejsze drzwi z mocniejszym zamkiem i.... tak sobie dalej stoi i niszczeje, niestety...
Dzięki za wizytę
180 , ładne,
tylko jak zawsze w naszej polskiej krainie wszędzie jest w cholerę jakichś zarośli i krzaków,śmieci,czy trawy na metr,
często rezygnuje ze zdjęcia w takich warunkach
179 - fajna perspektywa ale rzeczywiście przeszkadza to coś z prawej...
180 fajne
Miło, że wpadliście
wstawiam poprawioną wersję 179
(...)
wstawiam poprawioną wersję 179