Podziel się wrażeniami!
Jako że to mój pierwszy post na tym forum chciałbym powitać wszystkich użytkowników, miłośników i fanów bagnetu A, a w szczególności tych bliżej mi znanych (z KKM'u)
Zapraszam wszystkich użytkowników tego forum do oceny i wypowiedzi na temat moich prac, za co z góry dziękuję
prawie wszystkie zdjecia w twooim wykonaniu mi sie podobaja ;d
trudno mi oceniać walory samego zdjęcia, jak jest na nim tak obłednie piękny samochód
Bardzo interesująca galeria. Jestem pod wrażeniem jak oko fotografa potrafi wysupłać z szarej rzeczywistości takie ciekawe kadry jak symetryczny korytarz, fotele w teatrze czy streety.
naprawde piekny DB9
Dzięki wszystkim
No to wrzucę następną fotkę Astonka
A tak BTW. - jak dostać ten fajny znaczek Fotoklub pod nickiem?
panel użytkownika -> profil -> i tan na dół zejdź i uzupełnij to i kliknij wyślij ^^
jesli o to ci chodzi ..
samochod fajny, chociaz jak dla mnie troche za duzo w tle ^^
Dzięki za info Już jestem w Fotoklubie
Niestety, na focenie tego cudeńka miałem nie więcej jak półtorej minuty, bo wszystko to odbywało się na planie zdjęciowym TVN Turbo i ciągle nas poganiali żeby wyjść bo przeszkadzamy im w pracy ;| A tu jak na złość - w plecaku zapięta 300ta i ustawione F/5. Niestety to drugie zauważyłem dopiero po powrocie do domu Częściową desaturacją próbowałem właśnie ukryć to pstrokate tło... Cóż, nie do końca się udało
Dawidzie witam Cię serdecznie
Ładne wejście
Wg numeracji najbardziej mi się widzą 3, 4, 8, 9, 10 i 12
Aston na 13 bardziej
Witam koleżankę i dziękuję za opinię Stwierdziłem że trzeba się na błędach uczyć... O ile mój wjazd na KKM (początek mojego albumu na KKMie) był porażką, tak stwierdziłem, że tutaj muszę się bardziej postarać Na KKMie ładnie się już z kolegami pożegnałem i jakoś wrócić nie zamierzam...
zdjęcie z DB9 super. chociaż wolałbym tam inny samochód