anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

CASKD - Karolina :)

CASKD-----
Początkujący

CASKD - Karolina :)

Jako że to mój pierwszy post na tym forum chciałbym powitać wszystkich użytkowników, miłośników i fanów bagnetu A, a w szczególności tych bliżej mi znanych (z KKM'u) :c10

Zapraszam wszystkich użytkowników tego forum do oceny i wypowiedzi na temat moich prac, za co z góry dziękuję :)

45 ODPOW. 45
Melanie------
Początkujący

prawie wszystkie zdjecia w twooim wykonaniu mi sie podobaja ;d
:c4

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

trudno mi oceniać walory samego zdjęcia, jak jest na nim tak obłednie piękny samochód ;)

tweety------
Początkujący

Bardzo interesująca galeria. Jestem pod wrażeniem jak oko fotografa potrafi wysupłać z szarej rzeczywistości takie ciekawe kadry jak symetryczny korytarz, fotele w teatrze czy streety. :c4

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

naprawde piekny DB9

CASKD-----
Początkujący

Dzięki wszystkim :thumbsup: :c10

No to wrzucę następną fotkę Astonka :)

A tak BTW. - jak dostać ten fajny znaczek Fotoklub pod nickiem? :nauseated_face:

Melanie------
Początkujący

panel użytkownika -> profil -> i tan na dół zejdź i uzupełnij to i kliknij wyślij ^^
jesli o to ci chodzi :P ..
samochod fajny, chociaz jak dla mnie troche za duzo w tle ^^

CASKD-----
Początkujący

Dzięki za info :) Już jestem w Fotoklubie :D

Niestety, na focenie tego cudeńka miałem nie więcej jak półtorej minuty, bo wszystko to odbywało się na planie zdjęciowym TVN Turbo i ciągle nas poganiali żeby wyjść bo przeszkadzamy im w pracy ;| A tu jak na złość - w plecaku zapięta 300ta i ustawione F/5. Niestety to drugie zauważyłem dopiero po powrocie do domu :c7 Częściową desaturacją próbowałem właśnie ukryć to pstrokate tło... Cóż, nie do końca się udało :)

AdiQa-----
Początkujący

Dawidzie witam Cię serdecznie :nauseated_face:

Ładne wejście ;)
Wg numeracji najbardziej mi się widzą 3, 4, 8, 9, 10 i 12 :c4
Aston na 13 bardziej :thumbsup:

CASKD-----
Początkujący

Witam koleżankę i dziękuję za opinię :) Stwierdziłem że trzeba się na błędach uczyć... O ile mój wjazd na KKM (początek mojego albumu na KKMie) był porażką, tak stwierdziłem, że tutaj muszę się bardziej postarać :nauseated_face: Na KKMie ładnie się już z kolegami pożegnałem i jakoś wrócić nie zamierzam...

destin6
Poszukiwacz

zdjęcie z DB9 super. chociaż wolałbym tam inny samochód ;)