anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

cataris - Marta portretowo [4 stycznia]

cataris
Początkujący

cataris - Marta portretowo [4 stycznia]

Zdjęcia na start

62 ODPOW. 62
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Ja tam wole naturalne kolorki :P zwłaszcza nie leży mi niebieskość 13, ale to kwestia gustu ;)
Za to brawa za pomysł, ciekawe kadry, zdecydowanie zatrzymały mnie na dłuższą chwilkę :thumbsup:

cataris
Początkujący

Zdjęcie nr 16 jest chyba najstarsze z galerii - wykonane jeszcze :c56 350 (poprzednie są zazwyczaj z :c56 550 lub :c56 700) i kitowym tele. Mimo wszystko czuję do niego sentyment ze względu na to, kto mi pozuje (moja przyjaciółka, na której ćwiczyłam pierwsze portrety) i dlatego, że to jeden z pierwszych portretów, który wyszedł mi nieco lepiej ;).

Deviant.
Użytkownik

18 i 19/ szkoda cienia pod nosem...

cataris
Początkujący

Deviant, niestety była tylko jedna lampa i mega ostre słońce w środku wakacji. Inaczej się nie dało ;).

Michal.
Poszukiwacz

Za to super zieleń wyszła na tych zdjęciach :thumbsup:

mamakuby
Poszukiwacz

17 - A mi się osobiście nie podoba jak modelka pali papierosa. Nie że pali ale jak pali... Można by oczekiwać jakiegoś seksapilu czy cuś, a tu nie bardzo...
Zieleń piękna to fakt, ale buzia na 18 plastikowa jak u lalki

profile.country.pl_PL.title
nepray
Użytkownik

17 - A mi się osobiście nie podoba jak modelka pali papierosa. Nie że pali ale jak pali... Można by oczekiwać jakiegoś seksapilu czy cuś, a tu nie bardzo...

A mnie 17 siadła bardzo... Wywołuje wspomnienia: czasy liceum, pierwsze papierosy, pierwsze "koleżanki", pierwsze alkoholizowania się, zachłyśnięcie wolnością, odkrywanie świata, etc. :c22

Staroindiański szacun, normalnie ;)

cataris
Początkujący

ale buzia na 18 plastikowa jak u lalki

To są zdjęcia typu beauty, buzia musi być jak u lalki ;) . Mimo wszystko najlepsze jest to, że ja w tych zdjęciach niewiele manipulowałam :D .

A w ogóle to Dominiki ciąg dalszy. Lubię tą sesję bez względu na to, co sobie o niej myślicie ;P.

Michal.
Poszukiwacz

Zdecydowanie wole cieplejsze kolory...

cataris
Początkujący

Zdecydowanie wole cieplejsze kolory...

A ja wolę naleśniki ;D.
A tak na poważnie to te kolory są wg Ciebie chłodne?