Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
...i dla mnie bomba.
Popieram. Śliczne
colorful napisał(a):
Creatoor - za dużo pytań technicznych mi zadałeś.
to moze tym razem coś innego niż krajobrazy, choć muszę przyznać, ze to wlaśnie w krajobrazach się czuję najpewniej.
wystarczająco dobre, by spytać o jeszcze
Bardzo przyjemna tonacja, ciekawa interpretacja i kadr. 11-ka zagadkowa. Proste a zarazem bardzo ładne.
miło mi, że się podoba. to moze jeszcze coś wrzucę (muszę się czymś zając, żeby nie myśleć o jutrzejszej maturze )
13-ka I w takich chwilach bez filtra połówkowego ani rusz... Ujęcie super.
14-ka Jak na to patrzeć?
Ustna czy pisemna?
Witam. Ten ostatni wodny widoczek to pewnie z Australii
Pyszne klimaty zadałaś i nadal trzymasz się pionowych pejzaży niekonwencjonalne choć ciekawe i miłe dla oka. Ta "techniawka" nr 11 ? Zdradź co to za wieszaki w kształcie hełmu dla nurka?
Creatoor -niestety, sprzęt kosztuje
co do 14-stki - tak, jak jest a prawda jest taka, ze jest po prostu odwrócone do góry nogami
ustny polski, już ostatni egzamin na szczęście. będę się produkować na temat fotografii w poezji polskiej...
Tomku - masz na myśli 14?
a 11 to taki domek na świeczkę
Tak wziąłem się za pisanie a nie pamietałem nr-ku a w Australii chodza do góry nogami więc skojarzenie proste