Podziel się wrażeniami!
Witam!Postanowiłem dołączyć do licznego grona miłośników lustrzanek Sony.Zdjęcia zrobiłem swoim 300.Proszę o komentarze.Pozdrawiam serdecznie...
Ładnie tu u Ciebie.
Szczególnie spodobały mi się przebiśniegi.
A ja wolę krajobrazy w klasycznym wykonaniu (czyt. niepowyginane). Chyba, że efekt ma być żartobliwy lub podkreślać krzywiznę kuli ziemskiej. Tego tu nie zauważyłam a szkoda, bo piękne tereny i warunki pogodowe też sprzyjające
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i krytykę.Tej nigdy za wiele.Co do krzywizn,to rzeczywiście cel był zamierzony,choć przydałby się jakiś obiektyw 10-20 np.Nie można mieć akurat wszystkiego naraz.A góry nie uciekną.Jeszcze parę propozycji.Pozdrawiam serdecznie...
robaczki fajne a 48 rewelacja bardzo się podoba lubię takie zdjęcia:):)
Dzięki za komentarz.Oto następne.Pozdrawiam...
No i jeszcze coś...
53. Człowiek ma problem, żeby końcami palców dotknąć ziemi, a ten... głową! Fajnego masz synka
51 i 52 - fajne fotki sytuacyjne, ale raczej "albumowe"
56 - bardzo ładne, choć trochę widać wyostrzenie
54 i 55 - ładne kadry, choć 55 ma dziwną zieleń...
Dziękuję za komentarz.Co do Borysa,to syn moich przyjaciół.Fotki kompletnie sytuacyjne.Chłopak uwielbia pozować.W 55 poniosło mnie jeszcze na etapie RAW-u,a to za przyczyną załamania się pogody i nieudanej wycieczki.Chciałem to sobie powetować i dodałem specjalnie.Bystre oko natychmiast to wypatrzy.Pozdrawiam.
Pogoda fatalna.Pomyślałem więc,żeby sięgnąć do archiwum z trochę pogodniejszymi fotkami.Jak zwykle proszę o szczere komentarze
.I jak zwykle dziękować za komentarze .Pozdrawiam...