anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coś nie coś z mojego Alfa...

johnytomala69
Początkujący

Coś nie coś z mojego Alfa...

Witam!Postanowiłem dołączyć do licznego grona miłośników lustrzanek Sony.Zdjęcia zrobiłem swoim :c56 300.Proszę o komentarze.Pozdrawiam serdecznie...

90 ODPOW. 90
gierlicz-----
Początkujący

Ciekawa galeria :)
Szczególnie spodobał mi się "Fachowiec" ;)

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

61 - najbardziej mi się podoba z tych trzech ostatnich :thumbsup:

P.S. Przydałoby się wyczyścić matrycę 8-)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Te trzy ostatnie. Kadry nawet dość przyjemne, ale pojechałeś trochę za mocno... z wyostrzaniem? W każdym razie z czymś w PS-ie - te białe otoczki, warto byłoby zlikwidować.

------------------------------
fotoamator
doslav.
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

pojechałeś trochę za mocno... z wyostrzaniem? W każdym razie z czymś w PS-ie - te białe otoczki, warto byłoby zlikwidować.

Też mi się wydaje, że są odrobinkę za bardzo szarpnięte :c20
Niemniej kadry przyjemne :smileythumbsup:

TMiN-----
Początkujący

bzyk mi się bardzo podoba..... nie lubię kwadratowego kadru ale tu jakoś to nie razi

johnytomala69
Początkujący

:c37 Dzięki wszystkim odwiedzającym za komentarze.Przez parę dni czasu brakło,żeby pozaglądać na forum,ale za to mam próbki z dzisiejszego małego spaceru.Pozdrawiam :c22

johnytomala69
Początkujący
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

A z krówek najbardziej mi pasują... kozy. Choć z tak nieprzystojnej strony złapane :slight_smile:
No i ta co dość miała :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
pablo_duch
Początkujący

60do 62 widoczki przyjemne dla oka

johnytomala69
Początkujący

:c37 Tadeusz,Pablo dzięki za komentarze.W Góraszce niestety być nie mogłem.Za to w weekend zajrzałem w okolice Jeleniej Góry.Tam też latano.Pozdrawiam.