anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coś nie coś z mojego Alfa...

johnytomala69
Początkujący

Coś nie coś z mojego Alfa...

Witam!Postanowiłem dołączyć do licznego grona miłośników lustrzanek Sony.Zdjęcia zrobiłem swoim :c56 300.Proszę o komentarze.Pozdrawiam serdecznie...

90 ODPOW. 90
witsu------
Początkujący

Ładnie tu u Ciebie.
Szczególnie spodobały mi się przebiśniegi.

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

A ja wolę krajobrazy w klasycznym wykonaniu (czyt. niepowyginane). Chyba, że efekt ma być żartobliwy lub podkreślać krzywiznę kuli ziemskiej. Tego tu nie zauważyłam a szkoda, bo piękne tereny i warunki pogodowe też sprzyjające

johnytomala69
Początkujący

:c37 Dziękuję wszystkim za odwiedziny i krytykę.Tej nigdy za wiele.Co do krzywizn,to rzeczywiście cel był zamierzony,choć przydałby się jakiś obiektyw 10-20 np.Nie można mieć akurat wszystkiego naraz.A góry nie uciekną.Jeszcze parę propozycji.Pozdrawiam serdecznie... :c22

profile.country.pl_PL.title
luck1008
Początkujący

:c37 robaczki fajne :) a 48 rewelacja bardzo się podoba lubię takie zdjęcia:):)

johnytomala69
Początkujący

:c37 Dzięki za komentarz.Oto następne.Pozdrawiam...

johnytomala69
Początkujący
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

53. :thumbsup: Człowiek ma problem, żeby końcami palców dotknąć ziemi, a ten... głową! Fajnego masz synka :D
51 i 52 - fajne fotki sytuacyjne, ale raczej "albumowe"

56 - bardzo ładne, choć trochę widać wyostrzenie :c12
54 i 55 - ładne kadry, choć 55 ma dziwną zieleń...

------------------------------
fotoamator
johnytomala69
Początkujący

:c22 Dziękuję za komentarz.Co do Borysa,to syn moich przyjaciół.Fotki kompletnie sytuacyjne.Chłopak uwielbia pozować.W 55 poniosło mnie jeszcze na etapie RAW-u,a to za przyczyną załamania się pogody i nieudanej wycieczki.Chciałem to sobie powetować i dodałem specjalnie.Bystre oko natychmiast to wypatrzy.Pozdrawiam.

johnytomala69
Początkujący

:c37 Pogoda fatalna.Pomyślałem więc,żeby sięgnąć do archiwum z trochę pogodniejszymi fotkami.Jak zwykle proszę o szczere komentarze :slight_smile:

johnytomala69
Początkujący

:c22 .I jak zwykle dziękować za komentarze :slight_smile: .Pozdrawiam...