anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Cylin; różne

Cylin-----
Początkujący

Cylin; różne

Witam. Z niemałą obawą postanowiłem założyć swoją galerię. Mam nadzieję że nie odbije się to na mojej psychice :smileyredface: , a moje prace z biegiem czas będą lepsze a nie odwrotnie.
Zacznę od może nieciekawego tematu. Moje eksperymenty z dymkami.

104 ODPOW. 104
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

:c47

doslav.
Poszukiwacz

Cylin napisał(a):

a kwiatuszek faktycznie chyba nieostry

Nie chyba, nie chyba...
:smileymrgreen:

Ale psina za to całkiem nieźle, a dzieciak to wiadomo... Dzieci nie da się źle sfotografować :smileythumbsup: :D No, chyba, że ktoś bardzo, bardzo chce ;)
Mi się podoba :smileythumbsup: :D

Cylin-----
Początkujący

Nie chyba, nie chyba...
:nauseated_face:

Oj Doslav czepiasz się szczegółu :c25
:c20

BuBu__
Początkujący

Dymki bardzo fajnie, szczególnie spodobał mi się nr 2
co do portretów, faktycznie pani przydał by się uśmiech na twarzy, choc mimo to jak dla mnie troszkę za ciemnawe
zdjęcie bobasa cudne, ale szkoda, że buźka nie jest ciutek bardziej oświetlona :)
pozdrawiam

flower-----
Początkujący

Witam:)
Dymki są super:) kiedys zabieralam się za podobne, ale jakos nie starczyło mi samozaparcia:) ale kto wie czy sie w końcu nie zmotywuję;)
fajnego wieczorka :)
m

colorful-----
Początkujący

ostatnio lubuję się w prostych kadrach, więc dymki podobają mi się bardzo bardzo :thumbsup:
pozostałe zdjęcia niestety już dużo mniej. ale praktyka czyni mistrza! kombinuj (a widzę, że chyba masz do tego predyzpozycje), fotografuj, ciesz się tym - a będzie dobrze :)

Cylin-----
Początkujący

Dziękuję za odwiedziny i opinie. Każda rada cenna. Pozdrawiam

Cylin-----
Początkujący
colorful-----
Początkujący

Pierwwsze - mam wrażenie, że leci w lewo. Bałagan w kadrze okrutny. No i konwersja mnie nie porywa...

Drugie - tu konwersja wygląda lepiej. Ciekawy pomysł, jednakże, zapewne przez to, pod jakim kątem patrzyłeś, krzyż i kościół (chyba to kościół) nie mają jednego, wspólnego pionu. Powoduje to wrażenie, że wszystko zaraz się na siebie poprzewraca...

Cylin-----
Początkujący

Colorful dzięki za ponowne odwiedziny. Z pierwszym jest tak że planowałem żeby ostrosć była tylko na drugim krzyżu dlatego F5, ale chyba ze względu na zbyt małą ogniskową cos nie wyszło, a odsunąć się dalej nie mogłem. A co do drugiego to masz rację; to kosciół. Prostowałem go i być może przesadziłem. Teraz wstawię oryginał. Dzięki i pozdrawiam