Podziel się wrażeniami!
Witam
Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy
pozdrawiam, Damian
ja jestem zdania, że Photoshop'a się nie da założyć na twarz i wyjść, dlatego aż tak znacząco nie wygładzam skóry przy portretach, wolę jak moja kobietay wygląda naturalnie, dlatego też nie ingeruję znacząco w foty
autoportret.
pierwsze próby z nowym nabytkiem
ale odrazu dodam, że współpraca z dziećmi mi nie wychodzi chyba za doskonale, szczególnie gdy na prośbe o nie wygłupianie się, dzieje się to, co widać na zdjęciach
spojrzenie na autoportrecie mocno przykłówa uwage, zdjęcie wydaje się być żywe .Co do zdjęć dzieci, bardzo podoba mi się 19 .dziecko robi miny ? to świetnie ! (może nie zawsze ) takie własnie są naturalnie dzieci i na tym zdjęciu to widać, poczułem się ucieszony patrząc na te zdjęcie, ucieszony z racji tego,że na świecie są tacy mali ludkowie co ich bocian przynosi i potrafią być tak często radosne.podsumowując ,jestem za
a takie tam, z dziś wiem, że przy 20tce za dużo jest 'u góry' ale chciałem zachować proporcję 2:3 i nie wiedziałem tak do końca jak je wykadrować , czy uciąć łokieć czy co, no ale czekam na opinie
Mi 20 bardzo się podoba
dzięki
Aniqa napisał(a):
Mi 20 bardzo się podoba
Kolejny głos na 20 ode mnie
Widzę, że 50-tka bardzo ładnie rysuje. Zdjęcia bardzo ładne, z tym że sotatnie jak dla mnie trochę za ciemne.