anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
dejmien
Nowicjusz

ja jestem zdania, że Photoshop'a się nie da założyć na twarz i wyjść, dlatego aż tak znacząco nie wygładzam skóry przy portretach, wolę jak moja kobietay wygląda naturalnie, dlatego też nie ingeruję znacząco w foty ;)

dejmien
Nowicjusz

autoportret.

dejmien
Nowicjusz

pierwsze próby z nowym nabytkiem :)

ale odrazu dodam, że współpraca z dziećmi mi nie wychodzi chyba za doskonale, szczególnie gdy na prośbe o nie wygłupianie się, dzieje się to, co widać na zdjęciach :nauseated_face:

rabarbar-----
Początkujący

spojrzenie na autoportrecie :thumbsup: mocno przykłówa uwage, zdjęcie wydaje się być żywe .Co do zdjęć dzieci, bardzo podoba mi się 19 .dziecko robi miny ? to świetnie ! (może nie zawsze ) takie własnie są naturalnie dzieci i na tym zdjęciu to widać, poczułem się ucieszony patrząc na te zdjęcie, ucieszony z racji tego,że na świecie są tacy mali ludkowie co ich bocian przynosi i potrafią być tak często radosne.podsumowując ,jestem za :thumbsup:

dejmien
Nowicjusz

a takie tam, z dziś :) wiem, że przy 20tce za dużo jest 'u góry' ale chciałem zachować proporcję 2:3 i nie wiedziałem tak do końca jak je wykadrować , czy uciąć łokieć czy co, no ale :) czekam na opinie :)

Aniqa.
Poszukiwacz

Mi 20 bardzo się podoba :c4

dejmien
Nowicjusz

dzięki :)

Bertone.
Poszukiwacz

Aniqa napisał(a):

Mi 20 bardzo się podoba :c4

No ja też jestem za 20 :smileythumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
tweety------
Początkujący

Kolejny głos na 20 ode mnie :thumbsup:

witsu------
Początkujący

Widzę, że 50-tka bardzo ładnie rysuje. Zdjęcia bardzo ładne, z tym że sotatnie jak dla mnie trochę za ciemne.