anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Dominik Szczygieł - moje piksele :)

profile.country.pl_PL.title
dszczygiel
Poszukiwacz

Dominik Szczygieł - moje piksele :)

Witam wszystkich odwiedzających !

Większość użytkowników ma już galerię - też postanowiłem dołączyć do tego grona:) Zawsze będzie można się czegoś ciekawego dowiedzieć o swoich fotkach. Wszelkie komentarze pozytywne i negatywne mile widziane :) No to zaczynamy ...

49 ODPOW. 49
dszczygiel
Poszukiwacz

Nawet napewno mam brudną :) tylko ze nie mam gruszki i nie mam czym dmuchnąć narazie :) dzięki za opinie :)

dszczygiel
Poszukiwacz
Creatoor
Początkujący

Witam :c37
Widzę, że wkładasz trochę wysiłku w fotografię. Większość to raczej w miarę przemyślane kadry, niestety brak podstaw prawidłowej kompozycji powoduje, że zdjęcia są kiepskie.
Wiele na temat poszczególnych ujęć już tutaj powiedziano. Z mojej strony polecam lekturę poniższych artykułów i zastosować w praktyce:
http://www.fotografuj.pl/Article/ABC_fotografii_kompozycja/id/172/page/1#content
http://www.fotografuj.pl/Article/ABC_kompozycji_-_regula_trojpodzialu/id/60

Pozdrawiam i zapraszam do mego "co nieco" na tym forum

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Witaj :c37
To ja może tak na szybko nr 14. Model (???) jest zacny i fota jak najbardziej o.k. Może trochę ciaśniej bym ją skadrował, bo ten fotelik (albo jak to kolorowe się inaczej nazywa) nie musi być cały na zdjęciu. W tym przypadku ważniejszy jest model i to on ma być głównym motywem (no chyba, że taki miał być zamiar - czyli pokazanie dziecka w tym czymś ;) . Tak czy owak będę zaglądał do Ciebie, bo zapowiada się ciekawie.
pzdr

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

Zdecydowanie lepiej wychodza Ci portrety,szczegolnie 8 zacna :thumbsup:

Kompletnie nie przemawia do mnie motyw z obraczkami.. :c12

Pozdrawiam.

dszczygiel
Poszukiwacz

Dziękuję wam za komentarze :) No rzeczywiście Creatoor te kadry nie są najlepsze :) coś będę się musiał podszkolić :) Ale zazwyczaj po prostu dobieram kadr patrząc w wizjer nie myśląc o zasadach itp :)

BuBu__
Początkujący

coś lubujesz się chyba w bardzo jasnych fotach ;)
przyjemne kadry, choć w foto 13 szkoda, że tylko twarz jest oświetlona a reszta ciała w cieniu
pozdrawiam

dszczygiel
Poszukiwacz
tenzer
Poszukiwacz

15 - zajefajne, spróbuj bez obrączek one tam nie pasują.
16 - również fajne z tym, że kamień za tą dziewczyną bardziej przyciąga uwagę niż ona.

dszczygiel
Poszukiwacz

dzięki 10zer :) hmm a co do samego zdjęcia kaktusów to nie wiem :D raczej lubię żeby zdjęcie coś pokazywało - a sam kaktus to raczej nie bardzo ... ale każdy ma swoje zdanie :)

trójka ... :)