Podziel się wrażeniami!
tutaj wstawiajmy fotki z warsztatów w Gołuchowie
na pierwszy rzut wstawiam mini zbiorówkę, którą dedykujemy osobie odpowiedzialnej za całe zamieszanie - Rafikiemu
od lewej:
Anima Villis, Wratislavian, Vena, Quter, Tadeusz, Papasan, Doslav, RASTX(Bravia), Szfendak, Colorful, Paulina, Szczupic, Gegra71, Mat_czok, Bladeruner, Lajama, Krisunio
brakuje niestety:
Rafikiego, Krzysztofa, Jacka (SFT), JarkaLubicz, Mitecha, Arka, PawłaSzymańskiego, Alcazara, Starosty....
c.d.
macro-Reflexem.jpg
Zaczyna mi się podobać ten paskudny, kółkowy bokeh reflexa :smileytwisted:
rusalka.jpg
...choć setka macro też nie jest zła
fly.jpg
Wieczorem poszliśmy do pałacu
do-palacu.jpg
palac-1.jpg
palac-2.jpg
the end
.
.
.
chyba
A ja mam takie pytanie. Chodzi o REGULAMIN. Jest w nim napisane, że użytkownik w każdym poście może maksymalnie dodać 3 (TRZY) zdjęcia. Pan Tadeusz dodaje po 6. Więc mam pytanie. Czy moderatorzy tutaj mogą dodawać więcej zdjęć niż zwykli uzytkownicy?
Tak, mogąKarolC napisał(a):
Czy moderatorzy tutaj mogą dodawać więcej zdjęć niż zwykli uzytkownicy?
Tadziowi wolno bo sie spóźnił z publikacją
KarolC napisał(a):
Czy moderatorzy tutaj mogą dodawać więcej zdjęć niż zwykli uzytkownicy?
Ja z innej beczki - jakim szkłem robione jest zdjęcie " Po ogrodzie chadzały takie... rusałki?"
mphisto napisał(a):
Ja z innej beczki - jakim szkłem robione jest zdjęcie " Po ogrodzie chadzały takie... rusałki?"
No ja też ogromnie żałuję.
Właśnie domyślam się, że to lustrzana konstrukcja - sam mam 2 tego typu szkła i dlatego mnie to zaintrygowało
kaczek - żałuj bo to było kosmiczne przeżycie za darmo przez 2dni targałem ze sobą ponad 10.000zł , a niektórzy to i ponad 30.000zł hihihi
już sobie z KarolemC wyjaśniliśmy na PW o co chodzi
a co do sprzętu - bardzo fajnie jest mieć możliwość przetestowania w terenie sprzętu, który chce się kupić