Podziel się wrażeniami!
tutaj wstawiajmy fotki z warsztatów w Gołuchowie
na pierwszy rzut wstawiam mini zbiorówkę, którą dedykujemy osobie odpowiedzialnej za całe zamieszanie - Rafikiemu
od lewej:
Anima Villis, Wratislavian, Vena, Quter, Tadeusz, Papasan, Doslav, RASTX(Bravia), Szfendak, Colorful, Paulina, Szczupic, Gegra71, Mat_czok, Bladeruner, Lajama, Krisunio
brakuje niestety:
Rafikiego, Krzysztofa, Jacka (SFT), JarkaLubicz, Mitecha, Arka, PawłaSzymańskiego, Alcazara, Starosty....
niestety nie mam takich magicznych okularów
ale mam jeszcze 3 zdjęcia - zrobione 700tką http://img15.imageshack.us/img15/4125/serduszkahv2.gif
Schody z bramą do raju bardzo mi się podobają. Dwa pozostałe jak zdjęcia turystów z Niemiec.
mphisto napisał(a):
Dwa pozostałe jak zdjęcia turystów z Niemiec.
Przepraszam. Zapomniałem, że tu nie wolno krytykować.
architektura to nie moja działka. zachwycam się 700tką, którą dostałam na czas zwiedzania zamku gdyby nie to to z zamku zapewne nie miałabym żadnego zdjęcia
Ja jestem przyzwyczajony do Twoich zdjęć na bardzo wysokim poziomie i do tego, że forum służy do wygłaszania swoich opinii. Zdjęcia nie są złe (te 2 bo schody wypasik) ale nie na Twoim poziomie dlatego pozwoliłem sobie na tą mała dygresje z turystami. Ale widać z moim rozumowaniu jest luka.
krytyka jak najbardziej wskazana
niech tylko będzie konstruktywna
bo ja nawet nie mam pojęcia czym się mogą różnić zdjęcia turystów niemieckich od polskich
a my tam byliśmy turystami
Turyści a jak...
a co do konstruktywnej krytyki schody fajne chociaż trochę mi te bliki od światła się nie podobają ale wiem że Ty je lubisz więc to jest raczej zamierzony efekt żyrandol a co do lampy na ścianie nie podoba mi się kadr chyba lepiej byłoby z boku tak żeby budynek nie był tłem
mphisto napisał(a):
Przepraszam. Zapomniałem, że tu nie wolno krytykować.