anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

FOTO KLUB - I Plener Sony - Gołuchów

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

FOTO KLUB - I Plener Sony - Gołuchów

tutaj wstawiajmy fotki z warsztatów w Gołuchowie :thumbsup:

na pierwszy rzut wstawiam mini zbiorówkę, którą dedykujemy osobie odpowiedzialnej za całe zamieszanie - Rafikiemu :D

od lewej:
Anima Villis, Wratislavian, Vena, Quter, Tadeusz, Papasan, Doslav, RASTX(Bravia), Szfendak, Colorful, Paulina, Szczupic, Gegra71, Mat_czok, Bladeruner, Lajama, Krisunio
:c10

brakuje niestety:
Rafikiego, Krzysztofa, Jacka (SFT), JarkaLubicz, Mitecha, Arka, PawłaSzymańskiego, Alcazara, Starosty....

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

niestety nie mam takich magicznych okularów :(
ale mam jeszcze 3 zdjęcia - zrobione 700tką http://img15.imageshack.us/img15/4125/serduszkahv2.gif

oldguest
Początkujący

Schody z bramą do raju bardzo mi się podobają. Dwa pozostałe jak zdjęcia turystów z Niemiec.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

mphisto napisał(a):

Dwa pozostałe jak zdjęcia turystów z Niemiec.

och jaka szkoda ze nie było Cię razem z nami
ciekawe co byśmy oglądali w Twoim wykonaniu :smileyhappy:

oldguest
Początkujący

Przepraszam. Zapomniałem, że tu nie wolno krytykować. :c8

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

architektura to nie moja działka. zachwycam się 700tką, którą dostałam na czas zwiedzania zamku :D gdyby nie to to z zamku zapewne nie miałabym żadnego zdjęcia ;)

oldguest
Początkujący

Ja jestem przyzwyczajony do Twoich zdjęć na bardzo wysokim poziomie i do tego, że forum służy do wygłaszania swoich opinii. Zdjęcia nie są złe (te 2 bo schody wypasik) ale nie na Twoim poziomie dlatego pozwoliłem sobie na tą mała dygresje z turystami. Ale widać z moim rozumowaniu jest luka.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

krytyka jak najbardziej wskazana
niech tylko będzie konstruktywna
bo ja nawet nie mam pojęcia czym się mogą różnić zdjęcia turystów niemieckich od polskich
a my tam byliśmy turystami

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

a co do konstruktywnej krytyki schody fajne chociaż trochę mi te bliki od światła się nie podobają ale wiem że Ty je lubisz więc to jest raczej zamierzony efekt ;) żyrandol :thumbsup: a co do lampy na ścianie nie podoba mi się kadr chyba lepiej byłoby z boku tak żeby budynek nie był tłem

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

mphisto napisał(a):

Przepraszam. Zapomniałem, że tu nie wolno krytykować. :c8

mphisto, zapomniałeś, ale o czymś zupełnie innym - na tym forum nie wolno sie wzajemnie obrażać. Krytyka (konstruktywna) jest jak najbardziej wskazana - napisz, jakie błędy techniczne popełnił autor, dlaczego kompozycja jest do niczego, jaki kadr byłby lepszy. Autor będzie miał okazję się zgodzić lub podjąć polemikę - wywiąże się (być może) dyskusja.
Będzie krytyka, ktoś sie czegoś nauczy - nikt nie będzie się czuł urażony lub zniesmaczony. Tylko tyle
Pozdrawiam.

------------------------------
fotoamator