Podziel się wrażeniami!
tutaj wstawiajmy fotki z warsztatów w Gołuchowie
na pierwszy rzut wstawiam mini zbiorówkę, którą dedykujemy osobie odpowiedzialnej za całe zamieszanie - Rafikiemu
od lewej:
Anima Villis, Wratislavian, Vena, Quter, Tadeusz, Papasan, Doslav, RASTX(Bravia), Szfendak, Colorful, Paulina, Szczupic, Gegra71, Mat_czok, Bladeruner, Lajama, Krisunio
brakuje niestety:
Rafikiego, Krzysztofa, Jacka (SFT), JarkaLubicz, Mitecha, Arka, PawłaSzymańskiego, Alcazara, Starosty....
OK. Przepraszam wszystkich których uraziłem. Postaram się nie używać więcej takich metafor.
Dokładnie chodziło mi o to, że te 2 zdjęcia są takie sobie, bez specjalnego pomysłu - po prostu zwykłe foty które robione są jedna za druga podczas zwiedzania jakiegoś miejsca. Skojarzyło mi się z niemieckimi turystami których często widuje we Wrocławiu, dlatego właśnie użyłem tego mało trafnego porównania. Nie miało to na celu obrażania kogokolwiek, po prostu skojarzenie. Pokój. Mam nadzieje, że w końcu spotkamy się na jakimś plenerze i będziemy mieli okazje porozmawiać na żywo i unikniemy tego typu nieporozumień.
Pozdrawiam.
po co te burze, myślę, że colorful podeszła do tego z większym dystansem niż Wy, spokojnie
a fotki przyjemne, ale schody są super
ogólnie masę fajnych zdjęc tu wrzuciliście, aż nie mam serca do każdego się odnosić
i schody ujrzały światło dzienne
bardzo mi się podoba światło i kadr na nich
Po przejrzeniu wszystkich zdjęć muszę stwierdzić że spoko na tych wyjazdach macie
Fotografowie z krwi i z kości
Wojt3k napisał(a):
spoko na tych wyjazdach macie
coś niecoś mi zostało na dysku jeszcze
może Radek też chciał mieć zdjęcie, a mu nie zrobiłeś;P
fajnie wyszły.
Wreszcie dotarłem do zdjęć z Gołuchowa :smileytwisted:
Wprawdzie wszyscy już wszystko pokazali, ale... no przecież nie mogę tak nic nie wrzucić
Panowie_dwaj.jpg
pierwsi dojechali.jpg
Usuwanie szkod.jpg
Sniadanie - kris x2.jpg
Taniec_powitalny.jpg
deszczowa-latarnia.jpg
Part two
Robiliśmy też zdjęcia
poprawnie.jpg
hmmm.jpg
Krzysztof.jpg
wratislavian portretuje.jpg