anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

FOTO KLUB - II Plener Sony - Sulejów

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

FOTO KLUB - II Plener Sony - Sulejów

:c37

Tutaj wstawiamy zdjęcia z drugiego pleneru.

303 ODPOW. 303
profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Bo tak nam kazano :P
Praca w studiu to nie tylko na max otwarta przysłona :)
Prowadzący chodził z światłomierzem i mówił jak ustawić parametry :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
Matti-----
Początkujący

ehh nie chce sie juz klocic ale uzywanie takich wysokich czulosci w studio mowi juz samo za siebie :)

Szczupic
Użytkownik

Czułość wysoka bo to nie typowe studio było ale jak jakieś pretensje to proponuje podyskutować z Krzysztofem Niesporkiem ja jego kompetencji podważać nie będę :c2

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
rakastan00
Poszukiwacz

Matti z całym szacunkiem, ale mógłbyś się powstrzymać od komentowania zdjęć w wątku plenerowym, bo się śmietnik zrobi.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

co by filozoficzne przemyślenia miszcza zakończyć - kilka fotek ode mnie :D

hovany
Poszukiwacz

Matti napisał(a):

ehh nie chce sie juz klocic ale uzywanie takich wysokich czulosci w studio mowi juz samo za siebie :)

Z całym szacunkiem... Nie byłem na zajęciach z Panem Krzysztofem, ale nie będę podważał jego umiejętności. Po pokazie jego prac szczęka mi opadła.

Masz prawo do krytykowania wrażenia (podoba się, lub nie). A Szczupic dobrze mówi. Na zajęciach z mistrzem najpierw robisz tak jak ON chce, a potem ewentualnie pytasz dlaczego. Artystą stajesz się dużo później.

Ja nie będę artystą. ;)

BZ
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

fajnie będzie jak dacie sobie na luz.
Jest to wspólna Galeria z fajnego pleneru :D

dejmien
Nowicjusz
rakastan00
Poszukiwacz
Szczupic
Użytkownik

Kolejne :D
DSC07084.JPG
DSC07129.JPG
DSC07208.JPG