anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

FOTO KLUB - II Plener Sony - Sulejów

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

FOTO KLUB - II Plener Sony - Sulejów

:c37

Tutaj wstawiamy zdjęcia z drugiego pleneru.

303 ODPOW. 303
profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Ot takie przetworzenie. :c10

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

Uzupełniając wypowiedź Eli:
Jeżeli interesujesz się fotografią, posiadasz aparat fotograficzny Sony lub lustrzankę Minolta, Konica - Minolta wypełniając poniższe rubryki wstąpisz do "Foto Klubu".

A plener był dla członków Foto Klubu. I jeśli członek klubu, plenerowicz wykonał na tym plenerze, dobre zdjęcie Smieną i umieścił je tu w zbiorowym albumie poplenerowym, to będzie to zdjęcie legalne i regulaminowe. (W Galerii, już nie).
I tyle w temacie.
:c22

Tak zrozumiałem zasadę i tylko dlatego pozwoliłem sobie wstawić zdjęcia. Przepraszam jeśli tym faktem wywołałem czyjś dyskomfort emocjonalny :?

Konica Minolta
profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Marku, ależ w ogóle się sie przejmuj, bardzo się cieszymy, że mogliśmy zobaczyć Twoje fotografie :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Przeglądnąłem wszystkie zamieszczone z Sulejowa ekspozycje. Mogę tylko żałować, że nie udało mi się tam być.
Ze wszystkich zamieszczonych zdjęć na szczególną uwagę zasługują pierwsze dwie ekspozycje, które zamieścił Tompac. Tonacja, kadr, ułożenie modelki - wszystko przykuwa uwagę.
Jeszcze jedno zdjęcie mnie zahipnotyzowało i sprawiło, że zostałem przy nim na dłużej.
Starosto - moje gratulacje za 'Sulejów 6'. Zdjęcie jest 'proste', ale też ma to coś. Miękkie światło i dobry kadr a do tego wydaje się, że uchwyciłeś moment, kiedy modelka 'zapomniała o pozowaniu' i rzeczywiście się zamyśliła, co podnosi wartość tego zdjęcia wg mnie. Szkoda, że nie uciąłeś trochę góry, zresztą nie ważne. Podoba mi się!

mitech
Poszukiwacz

sabiki napisał(a):

No to jeszcze trochę kościółka...

Ano :smileymrgreen:

duchu..
Początkujący

fajne zdjęcia Panie i Panowie - gratuluję

ja nie mam takich fajnych ale też coś dołożę do tego wątku: