Podziel się wrażeniami!
Już niebawem rozpocznie się VII Plener SONY. Zachęcać do robienia zdjęć nie trzeba, ale gorąco Was zachęcam do wstawiania swoich zdjęć z tego spotkania. Oczywiście w tym wątku.
W stosownym czasie w tym poście pojawią się zdjęcia grupowe.
Do zobaczenia! Do sfocenia!
edit:
Poniżej grupówki (uwaga 1200px na dłuższym boku).
Pełne rozmiary => LINK
Ostatni post
Ej,aż mi głupio,że nie wstawiam żadnych zdjęć ;D No ale nie moja wina,że brzydkie
Tereska, doskonale Cię rozumiem - moje zdjęcia są albo brzydkie, albo zawierają treści nie do publikacji
No i skargę wnoszę - jak już się załapałem na zdjęciu kuraq'a, to ostre jest logo producenta polaru, za który zabuliłem własne pieniądze. Ja tu widzę ukrytą opcję reklamową! :smileytwisted:
To do krisa miej pretensje, że Jego szkło z moim body źle pracuje
kuraq napisał(a):
Ostatni post
Lars napisał(a):
Tereska, doskonale Cię rozumiem - moje zdjęcia są albo brzydkie, albo zawierają treści nie do publikacji
aleś Kuraq zaszalał...więcej takich fajnych szaleństw! Więcej takich szaleńców!
kuraq napisał(a):
piotruso napisał(a):
Tylko Ty pokazujesz jak się bawili plenerowicze. Tylko na Ciebie można liczyć. To tak, jakby na plener foto pojechał Darek a pozostali zapomnieli aparatów.
U Ciebie jakby tak lepiej ostrzył
kris napisał(a):
kuraq napisał(a):
uwaga szkło zawiera lokowanie produktu!
piotruso napisał(a):
kuraq napisał(a):
Ostatni post
Ja Ci dam ostatni post! Ja Ci dam.
Tylko Ty pokazujesz jak się bawili plenerowicze. Tylko na Ciebie można liczyć. To tak, jakby na plener foto pojechał Darek a pozostali zapomnieli aparatów.
Wstawiać zdjęcia. I Ty, kuraq, także.
Tereska napisał(a):
Lars napisał(a):
Nie no,znalazłam jedno dobre,więc jak już się z nim uporam to wrzucę,aczkolwiek to nie będzie zbyt szybko,Kuraq może potwierdzić
No dobra, powiedzmy, że zrobiłam zdjęcie i chce się z wami nim podzielić (a tak na serio Kuraq chce żebym się podzieliła )
kuraq no płodny z Ciebie artysta.
Ja wrzucę zdjęcia pana Marka. Winien jestem mu podziękowania za chwilę rozmowy po jego prezentacji. Pozdrawiam.