anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Galeria bob_marley23 - Pierwsze makro tego roku

bob_marley23
Początkujący

Galeria bob_marley23 - Pierwsze makro tego roku

Witam jestem tutaj w sumie nowy, lecz od jakiegoś czasu już tam jakieś zdjęcia robię dlatego wrzucam na rodzimym forum sony część mojej galerii do oceny :D

No to zaczynamy od Kopalni potem reszta zdjeć:

103 ODPOW. 103
profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

no wiadomo :) muszę zacząć kontynuować galerię bo temat umiera...

Tutaj tematy nie umierają. Czekają na udany błysk migawki.

W mojej opinii to: motylek nieostry, biedronka ładnie złapana, ale nie pasuje mi. Za to badylek ma w sobie coś.

W ostatnim nieostrość zaś odbiera coś zdjęciu. Ale nie wiem co...

BZ
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Fajne zdj ale samo w sobie niczego nie wnosi, widziałbym ten kadr w zestawie z innymi - w formie reportażu jakiegoś ;)

bob_marley23
Początkujący

no właśnie tak miało być... i to zawaliłem teraz już wiem ;)

Bertone.
Poszukiwacz

Ostatnie zdjęcie - :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Rodzyn104
Nowicjusz

14 może być, ale do mnie nie przemawia,15 jest :thumbsup: ale szczególnie mnie nie ruszyła no i 18 może być, reszta taka sobie, ale być może ja nie lubię cmentarzy :c18 Mnie taka tematyka jakoś nie ruszahttp://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif

hovany
Poszukiwacz

Jak dla mnie trochęa ciepła kolorystyka. Nie pasuje mi do tematu. Zaś ostatnie, mimo pomysłu na duszki, nieostre. Ale brak exif-a nie pozwala sie odnieść do rzeczywistości.

BZ
bob_marley23
Początkujący

co do kolorystyki to każdy widzi inaczej ja wolałem taką... ale cieszę się, że wpadłeś i dałeś rady/komentarze

co do ostrości niestety masz racje niestety tak to wyszło... efekt duszków był lepszy moim zdaniem na 1 focie teraz wrzucę 2 ostrzejszą

pablo_duch
Początkujący

15 w sumie jedyna co mi sie podoba :thumbsup:

tak w sumie to tyle
pozdro

bob_marley23
Początkujący

Taka abstrakcja z wodą, kiedyś robione na jakieś tam potrzeby :)