Podziel się wrażeniami!
Witam jestem tutaj w sumie nowy, lecz od jakiegoś czasu już tam jakieś zdjęcia robię dlatego wrzucam na rodzimym forum sony część mojej galerii do oceny
No to zaczynamy od Kopalni potem reszta zdjeć:
dalej street
Jedynie 33 niesie w sobie jakiś ładunek emocji - ładnie wypatrzxone zestawienie szyldu z ta panią
Pozostałe tego nie mają.
A konwersja nie bardzo mi "leży" - taka trochę szaro-bura. I śnieg szarawy...
Faktycznie - udane to 33!
I rzeczywiście trochę smutno-nużąca konwersja...
Portretowe, Kasia
37 - "Noc żywych trupów" - już dawno nie widziałem tak zmasakrowanego zdjęcia...
pzdr
cezar napisał(a):
37 - "Noc żywych trupów" - już dawno nie widziałem tak zmasakrowanego zdjęcia...
pzdr
jak dla mnie zbyt wielka (bardzo widoczna) obróbka oczu....może o to ci chodziło..
mi nie leży.
Pozdrawiam :smileyugeek:
lubie mocny kontrast dziękuje bardzo za opinie postaram się poprawić
lubie mocny kontrast
Kontrast, kontrastem, ale na, wspomnianym już 37, Kasia kolorem skóry przypomina Świteziankę. Patrząc na 38 odnosi się wrażenie, że ostrość poszła sobie na torbę zamiast na twarz modelki. 39 - dworzec w tle "leci" na prawo. 40 - fajny koncept, ale to wszystko. 41 - tym razem kolorystyka prosto z "07 zgłoś się" - klasyczny denat. Cała sesja wyszła niespójnie i bardzo niefajnie. Podsumowując: po takich zdjęciach (do tego pokazanych publicznie) modelka powinna co najmniej, potężnie się obrazić.przyjmuje krytykę...
37 przesadziłem...
38. mogę wysłać rawa ostrość jest na oczach
39. inne budynki barierka dworca prosto, jak sprostać takim czynnikom? Modelka ma być krzywo, nic nie znaczący filar prosto?
40. ok zgadzam się
41. mnie się taka kolorystyka podoba
sesja nie wyszła za dobrze i zdaję sobie z tego sprawę, modelce się podobało (bo co miała powiedzieć ?) przez to mogłem upublicznić