anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Galeria bob_marley23 - Pierwsze makro tego roku

bob_marley23
Początkujący

Galeria bob_marley23 - Pierwsze makro tego roku

Witam jestem tutaj w sumie nowy, lecz od jakiegoś czasu już tam jakieś zdjęcia robię dlatego wrzucam na rodzimym forum sony część mojej galerii do oceny :D

No to zaczynamy od Kopalni potem reszta zdjeć:

103 ODPOW. 103
profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

Nawet w tej nieudanej (tak twierdzą inni) sesji masz niezłe widoki. ;) Dla mnie coś w niej (i sesji i modelce) jest. A jak następnym razem poprawisz błędy to już mi tylko zazdrościć pozostanie. ;)

BZ
rakastan00
Poszukiwacz

41 w sumie najlepsze, ale reszta zbyt mocno pojechana

doslav.
Poszukiwacz

Noooo... To żeś Pan tymi suwaczkami zdecydowanie za daleko się posunął :c31
Kolorystyka - kwestia gustu. Jednym się podoba - drugim... mniej. Ale za to co z oczami zrobiłeś to pojedyncza parówka zbyt małą karą się wydaje :smileyevil: Też swego czasu eksperymentowałem z białkami oczu i... też podobne efekty uzyskałem ale instynkt samozachowawczy nie pozwolił mi nie tylko na upublicznienie tych zdjęć, ale i na pokazanie ich modelce/modelowi :slight_smile:
Te oczka przypominają mi oczy bohatera filmu "Gwiezdne wrota" (tego faraona/kosmity).

Mam nadzieje, że powtórzysz sesję (albo choć obróbkę) bo modelka fajna i kadry też całkiem udane :thumbsup: :D

bob_marley23
Początkujący

tak, pojechałem zdecydowanie z obróbką ;) teraz to wygląda zdecydowanie inaczej... dzięki za opinie tego potrzebowałem, żeby na nie inaczej popatrzeć... po doradztwie baaardzo doświadocznych obróbka wygląda tak ;)

Wszystko a'la Anna Karenina ;)

doslav.
Poszukiwacz

Obróbka (niezależnie od kadrów) może się podobać lub nie. Kwestia gustu... Tutaj widać spójną całość - seria zrobiona (a właściwie obrobiona) zgodnie z jakąś, przyjętą przez Ciebie strategią/techniką/pomysłem. Teraz to mi się podoba - jak najbardziej!!
Sceneria też mi bardzo odpowiada. Jednym słowem - wykonuję zwrot o 180 stopni. Seria bardzo fajna :thumbsup: :D

rakastan00
Poszukiwacz

Całkiem inne zdjęcia :thumbsup:

bob_marley23
Początkujący

dzięki dosiu ;) i Tobie rakisasan

czasem człowiek musi dostać w pysk, żeby zrobił krok w tym a następnie dwa do przodu :) jeszcze raz dzięki :)

grzechoslaw
Początkujący

Mnie najbardziej podoba się nr 6 (choć, wg mnie, mogłaby się patrzeć w dal za uciekającym pociągiem) ;)

A eksperymentować warto, bo to może prowadzić do czegoś nowego, i być może ciekawego (choć nie zawsze) ;)

bob_marley23
Początkujący

no mógłby wyjść ciekawy efekt jednak i tak to ciężko uzyskać ;)