Podziel się wrażeniami!
Witam jestem tutaj w sumie nowy, lecz od jakiegoś czasu już tam jakieś zdjęcia robię dlatego wrzucam na rodzimym forum sony część mojej galerii do oceny
No to zaczynamy od Kopalni potem reszta zdjeć:
Nawet w tej nieudanej (tak twierdzą inni) sesji masz niezłe widoki. Dla mnie coś w niej (i sesji i modelce) jest. A jak następnym razem poprawisz błędy to już mi tylko zazdrościć pozostanie.
41 w sumie najlepsze, ale reszta zbyt mocno pojechana
Noooo... To żeś Pan tymi suwaczkami zdecydowanie za daleko się posunął
Kolorystyka - kwestia gustu. Jednym się podoba - drugim... mniej. Ale za to co z oczami zrobiłeś to pojedyncza parówka zbyt małą karą się wydaje :smileyevil: Też swego czasu eksperymentowałem z białkami oczu i... też podobne efekty uzyskałem ale instynkt samozachowawczy nie pozwolił mi nie tylko na upublicznienie tych zdjęć, ale i na pokazanie ich modelce/modelowi
Te oczka przypominają mi oczy bohatera filmu "Gwiezdne wrota" (tego faraona/kosmity).
Mam nadzieje, że powtórzysz sesję (albo choć obróbkę) bo modelka fajna i kadry też całkiem udane
tak, pojechałem zdecydowanie z obróbką teraz to wygląda zdecydowanie inaczej... dzięki za opinie tego potrzebowałem, żeby na nie inaczej popatrzeć... po doradztwie baaardzo doświadocznych obróbka wygląda tak
Wszystko a'la Anna Karenina
Obróbka (niezależnie od kadrów) może się podobać lub nie. Kwestia gustu... Tutaj widać spójną całość - seria zrobiona (a właściwie obrobiona) zgodnie z jakąś, przyjętą przez Ciebie strategią/techniką/pomysłem. Teraz to mi się podoba - jak najbardziej!!
Sceneria też mi bardzo odpowiada. Jednym słowem - wykonuję zwrot o 180 stopni. Seria bardzo fajna
Całkiem inne zdjęcia
dzięki dosiu i Tobie rakisasan
czasem człowiek musi dostać w pysk, żeby zrobił krok w tym a następnie dwa do przodu jeszcze raz dzięki
Mnie najbardziej podoba się nr 6 (choć, wg mnie, mogłaby się patrzeć w dal za uciekającym pociągiem)
A eksperymentować warto, bo to może prowadzić do czegoś nowego, i być może ciekawego (choć nie zawsze)
no mógłby wyjść ciekawy efekt jednak i tak to ciężko uzyskać
Czas na Nikolę